Κλοπ: "Είμαι ερωτευμένος με την Λίβερπουλ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως πάντα, εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη τύπου για το μεγάλο τελικό του Champions League. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα πάντα, κρατώντας το καλύτερο για το τέλος.

Για τους προηγούμενους τελικούς: "Κάθε ένας ήταν διαφορετικός, διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές συνθήκες. Αν εγώ είμαι ο λόγος που χάθηκαν 6 τελικοί, τότε πρέπει να ανησυχούμε. Πέρυσι ήταν ένα γκολ παγκόσμιας
κλάσσης και δύο περίεργα τέρματα που έφεραν την ήττα".

Για την ετοιμότητα του Φιρμίνο: "Είναι έτοιμος. Τώρα αν θα παίξει, λέω ν' αφήσω κάποια ερωτήματα αναπάντητα. Είναι σε καλή κατάσταση, είναι εδώ, αν δε γίνει κάτι συγκλονιστικό θα είναι παρών στον τελικό αύριο".

Για τον περυσινό τελικό: "Είμαστε ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Παίκτες όπως ο Τρεντ έχουν πάνω από 50 ματς περισσότερα στα πόδια τους. Τα παιδιά τα πήγαν καλά πέρυσι, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Νομίζω πέρυσι ήταν έκπληξη η παρουσία μας στιν τελικό, καθώς δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς όσο φέτος".

Για το αν είναι φαβορί: "Αν σκεφτόμουν ότι η Τότεναμ έχει πλεονέκτημα, θα εξοργιζόμουν. Ξέρω ότι ο κόσμος μας θεωρεί φαβορί γιατί τερματίσαμε ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά και τα δύο παιχνίδια μας ήρθαν 2-1. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα πριν από τα παιχνίδια".

Για την τύχη του: "Στην καριέρα μου μέχρι τώρα είχα τύχη. Αν εξαιρέσουμε το 2017, από το 2012 κι έπειτα είχα τουλάχιστον ένα τελικό τη χρονιά. Είμαι ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ για νίκες σε ημιτελικούς. Αν έγραφα βιβλίο γι' αυτό δε θα το αγόραζε κανείς".

Για τη στάση των Γερμανών: "Θα απογοητεύομουν αν οι Γερμανοί φίλαθλοι υποστήριζαν την Τότεναμ, καθώς δεν παίζει ούτε ένας Γερμανός εκεί. Αισθάνομαι τη δύναμη από την οικογένεια και τους φίλους μου, που πάντα υποστηρίζουν τις ομάδες μου. Είναι υποχρέωση μου να τους κάνω ένα πάρτι μετά τον τελικό".

Για την παρουσία της Τότεναμ στον τελικό: "Έχουμε τις κατάλληλες ομάδες στον τελικό. Σέβομαι τη δουλειά του Ποκετίνο. Είχε μια ομάδα ταλαντούχων παικτών και είναι αξιοθαύμαστη η πορεία τους από το ξεκίνημα κι έπειτα. Είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός τελικός".

Για τη σχέση του με το κλαμπ: " Είναι εξαίρετο κλαμπ. Ερωτευτήκαμε. Είναι φυσιολογικό να είμαι σε καλή διάθεση. Δε χάνω χρόνο όντας κακόκεφος πριν από τα παιχνίδια. Θα είμαστε εκεί αύριο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα