Ο Σίλβα μπορεί να περιμένει ...


Η διάθεση του ΠΑΟΚ να εντάξει στο δυναμικό του τον Ίσμαελ Σίλβα είναι δεδομένη κι ευρέως εκπεφρασμένη. Γι’ άλλωστε οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προχώρησαν τόσο πολύ τις διαπραγματεύσεις με την Αχμέτ Γκρόζνι, μπαίνοντας στο στάδιο των λεπτομερειών που στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούν και προάγγελο συμφωνίας. Ωστόσο, εχθρός του καλού είναι το ... καλύτερο και πάνω σ’ αυτήν τη λογική κινείται κι ο Γιώργος Σαββίδης που – σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο και τον επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας,
Ραζβάν Λουτσέσκου – έχει επωμιστεί το κομμάτι των μεταγραφών.Το θέμα – λοιπόν – του 24χρονου βραζιλιάνου αμυντικού χαφ της ρωσικής ομάδας μπαίνει στην άκρη. Το αν αυτό είναι κάτι το ... προσωρινό ή οριστικό θα κριθεί από τις προτεραιότητες που ανέκυψαν.

Πιο συγκεκριμένα, δυο από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας και μέχρι σήμερα δεν παρουσίαζαν εξέλιξη, αίφνης ενεργοποιήθηκαν. Πρόκειται για δυο Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν ο ένας τη θέση του αμυντικού χαφ κι ο άλλος του εξτρέμ. Πρόκειται για υποθέσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς μεν αλλά απόλυτη συγκέντρωση κι αντίστοιχο ενδιαφέρον καθώς οι λεπτομέρειες – πολλές φορές – είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά κι «αναγκαστικά» το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή αφοσιώνεται σ’ αυτούς τους δυο. Αν αυτές ευοδωθούν η ομάδα θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας και τότε ανάμεσά τους δε θα είναι αυτήν του Σίλβα.
Keywords
Τυχαία Θέματα