Άρνολντ: "Παίζουμε πάντα με το δικό μας τρόπο"

Η Λίβερπουλ επέλεξε δυο αμυντικούς να την εκπροσωπήσουν στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Champions League.

O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε για τη ζέστη που επικρατεί στην Μαδρίτη: " Είναι ίδιον μεγάλης ομάδας να μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές συνθήκες. Ξέρουμε ότι η ζέστη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για κάθε συνθήκη".

Για τον τελικό: "Φτάσαμε και πέρυσι στον τελικό ενώ γι' αυτούς είναι η πρώτη φορά. Από άποψη ποιότητας
θα έλεγα ότι υπάρχει ισορροπία. έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσσης, αλλά το ίδιο κι εμείς. Θα είναι μια μάχη μέχρι το τέλος, μια μάχη τακτικής. Μετά τη λήξη θα δούμε ποιος το ήθελε περισσότερο".

Για τους φίλους της Λίβερπουλ: "Ξέρουμε ότι όπου και να παίξουμε οι οπαδοί μας θα είναι εκεί. Το είδαμε πέρυσι το βιώνουμε και φέτος. Όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα και για τους οπαδούς μας. Ελπίζω να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στο τέλος".

Για τον τρόπο παιχνιδιού των κόκκινων: "Παίζουμε με ένα συγκεκριμένο στιλ και προσπαθούμε να μην το αλλάζουμε ανάλογα με τον αντίπαλο. Αν τους αφήσουμε την μπάλα τότε είναι το παιχνίδι τους. Πρέπει και να έχουμε μπάλα και να παίζουμε στο δικό τους μισό. Ο,τι και να γίνει εμείς θα παίξουμε με το δικό μας τρόπο".

Στη ζέστη αναφέρθηκε και ο Ρόμπερτσον: "Είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες, που πρέπει να προσαρμοστούν. Μόλις προσγειωθήκαμε στην Μαδρίτη και το καταλάβαμε αμέσως, αλλά έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες".

Για το φαβορί του τελικού: "Δεν πιστεύω ότι η Τότεναμ είναι αουτσάιντερ. Τα παιχνίδια μας στο αγγλικό πρωτάθλημα ήταν ίσως τα δυσκολότερα της σαιζόν. Μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Εξαρτάται από το ποιος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση αύριο".

Για την πίεση των οπαδών: "Νιώθουμε την πίεση κάθε μέρα παίζοντας σε αυτή την ομάδα. Όσοι έρχονται στο γήπεδο είναι μόνο ένα μικρό μέρος της παγκόσμιας βάσης μας. Εκτιμούμε την υποστήριξη και περιμένουμε κάτι ανάλογο και αύριο".

Για τη διαφορά με την περυσινή ομάδα: "Κάναμε πολλές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι. όσοι ήμασταν πέρυσι δτο Κίεβο, αξιοποιήσαμε την εμπειρία της ήττας καθώς γίναμε πιο ανθεκτικοί στην πίεση. Δεν μπορούμε να μείνουμε στους προηγούμενους τελικούς, δε θα είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο".

Για τον προπονητή του: "Ο Κλοπ άλλαξε όλη τη φιλοσοφία του κλαμπ. Θέλουμε να του το ανταποδώσουμε με ένα τρόπαιο. Τα πάντα αφορούν στο επόμενο βήμα. Δεν είναι μόνο για τον προπονητή είναι για τον καθένα που βρίσκεται πίσω από αυτό τον τεράστιο οργανισμό".
Keywords
Τυχαία Θέματα