H Microsoft θα έχει τους περισσότερους first-party τίτλους από κάθε άλλη φορά στην E3

Η εταιρεία έχει στην λίστα της 14 τίτλους.

Η Microsoft θα έχει 14 Xbox Game Studios first-party τίτλους στην φετινή E3.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer,

είπε μέσω Twitter πως η Microsoft θα έχει φέτος τους περισσότερους first-party τίτλους που είχε ποτέ στην πρες κόνφερανς της E3.

H Microsoft είχε μεγάλη έλλειψη από first-party τίτλους σε αυτή τη γενιά κάτι που οδήγησε σε αρκετές κακές κριτικές για το Xbox One. H εταιρεία όμως στοχεύει στο να το διορθώσει αυτό. Στην ουσία, η Microsoft από το περασμένο έτος ξεκίνησε τις προσλήψεις με σκοπό την ανάπτυξη αποκλειστικών τίτλων για τις κονσόλες της. Προτού γίνει αυτό, η εταιρεία υποσχέθηκε να επενδύσει περισσότερα στη δημιουργία first-party τίτλων.

Δεν μπορούμε να μάθουμε ακόμα τι είναι αυτοί οι 14 Xbox Game Studios τίτλοι, πόσο εντυπωσιακοί θα είναι και το πότε θα κυκλοφορήσουν, αλλά υπάρχουν οι υπόνοιες για το τι θα περιλαμβάνει η λίστα. Τα Halo Infinite και Gears 5 είναι από φύσεως τίτλοι "λαβράκι" για την E3.

To IGN Greece όπως κάθε χρόνο θα καλύψει όλο το υλικό της φετινής Ε3 κι ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να παρουσιάσει η Microsoft.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΗ Microsoft οριοθετεί το 'αποδεκτό trash talk'Microsoft... ενός τρισεκατομμυρίουΕ3 2019: Πότε θα εμφανιστεί η Microsoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα