FIFA Best: Ο Κριστιάνο δεν ψήφισε Μέσι και Φαν Ντάικ! (pic)

FIFA Best: Τους καλύτερους στον κόσμο για το 2019 έβγαλε η παγκόσμια Ομοσπονδία, με το βραβείο του κορυφαίου να καταλήγει στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε 377 ψήφους από τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων, με τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ δεύτερο με 337 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο τρίτο με 330.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ψήφοι για τους κορυφαίους παίκτες της FIFA

για το 2019.

Ο Μέσι ψήφισε πρώτο τον Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, δεύτερο τον Ρονάλντο και τρίτο το νέο του συμπαίκτη στην Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FIFA Best: Σε Μέσι, Κλοπ και Άλισον τα βραβεία

Αντίθετα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν ψήφισε κανέναν από τους Μέσι και Φαν Ντάικ, επιλέγοντας τον νέο του συμπαίκτη στη Γιουβέντους, Ντε Λιχτ, τον Μανέ και τον Ντε Γιονγκ κατά σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What would’ve been your top 3⃣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433) στις 23 Σεπ, 2019 στις 3:44 μμ PDT

Από ελληνικής πλευράς, ο ομοσπονδιακός προπονητής,Τζον Φαν’τ Σιπ είχε πρώτη επιλογή τον Μέσι (5 βαθμούς), δεύτερη τον Ρονάλντο (3 βαθμούς) και τρίτη τον Φαν Ντάικ.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, προτίμησε ως πρώτη επιλογή τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, δεύτερη τον Ρονάλντο και τρίτη τον Μέσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά όλες τις ψήφους.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post FIFA Best: Ο Κριστιάνο δεν ψήφισε Μέσι και Φαν Ντάικ! (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα