Καταρρίπτει τις ελπίδες αναβίωσης του "The Newsroom" ο Aaron Sorkin

Τσάμπα χάρηκα...

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του ΗΒΟ, το "The Newsroom", μπορεί να επιστρέψει στις οθόνες μας. Ωστόσο, τα λεγόμενα του Aaron Sorkin μας ενημερώνουν για το αντίθετο.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε στον James Corden και την εκπομπή του, "Late Late Show" (μέσω The Wrap), ο Sorkin δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει την αναβίωση της σειράς. "Εύχομαι η σειρά να προβαλλόταν τώρα. Θα μου άρεσε να την γράφω τώρα.

Αλλά έρχονται άλλα πράγματα και δεν σχεδιάζω να επιστρέψω σε αυτήν", είπε ο Sorkin στον παρουσιαστή.

Δείτε και μόνοι σας, την πλήρη συνέντευξη παρακάτω:

To "The Newsroom" ήταν το πολιτικό δράμα του Aaron Sorkin, το οποίο επικεντρώνονταν στο φανταστικό κανάλι Atlantis Cable News (ACN). Μέσα από αυτό έβλεπες τις περιπέτειες των δημοσιογράφων και τα διλήμματα τους κατά την εύρεση και δημοσίευση ειδήσεων. Η σειρά έτρεξε για τρεις σεζόν (2012-2014) και πρωταγωνιστούσαν οι Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn και Sam Waterston.

Αν και η σειρά είχε αξιόλογες κριτικές, νούμερα τηλεθέασης και πολυάριθμες υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Βραβεία Emmy, ολοκληρώθηκε μετά το τέλος της 3ης σεζόν λόγω του απαιτητικού προγράμματος του Sorkin, ο οποίος ήταν και σεναριογράφος της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά είχε δύο υποψηφιότητες: για Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Δραματική Σειρά και Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά για τον Jeff Daniels. Ο ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει την ίδια χρονιά το βραβείο Emmy για τον ρόλο του, ενώ ήταν υποψήφιος για το ίδιο βραβείο και τα επόμενα δύο χρόνια. Η Jane Fonda κέρδισε το βραβείο για Καλύτερη Guest Εμφάνιση και απέσπασε και άλλη μια υποψηφιότητα τον επόμενο χρόνο. Τέλος, η σειρά ήταν υποψήφια για το Βραβείο του Σωματίου των Ηθοποιών (Screen Actors Guild Award) στην κατηγορία Καλύτερης Δραματικής Σειράς.

Ο Sorkin έχει επεκτείνει το συγγραφικό του ταλέντο σε όλες τις μορφές διασκέδασης (τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο). Έχει γράψει το "A Few Good Men" (1992), "Charlie Wilson's War" (2007), "The Social Network" (2010), "Moneyball" (2011), "Steve Jobs"(2015) και πιο πρόσφατα το "Molly's Game" (2017), στο οποίο έκανε και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Μόλις πέρυσι, έγραψε το θεατρικό "To Kill a Mockingbird", βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Harper Lee, ενώ πρόσφατα συζήτησε την πιθανότητα sequel του "The Social Network".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΟι ειδησεογραφικές περιπέτειες μπορεί να συνεχιστούν στο "The Newsroom"Πρώτο trailer για την τελευταία σεζόν του NewsroomΗμερομηνίες κυκλοφορίας για τα Newsroom, The Comeback και Getting On

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα