Πολλές εκπλήξεις θα περιλαμβάνει το "Game of Thrones", σύμφωνα με την Cersei

Δεν περιέχει spoilers!

Η Lena Headey, γνωστή για τον ρόλο της ως Cersei Lannister, μίλησε για τις εκπλήξεις που θα φέρει η τελευταία σεζόν "Game of Thrones" και περιέγραψε την συναισθηματικά φορτωμένη ανάγνωση του σεναρίου.

Σε συνέντευξή της με το ET, όταν ρωτήθηκε σχετικά με ποια πλευρά του χαρακτήρα της θα δούμε περισσότερο, την συναισθηματική ή την αδίστακτη, η Headey απάντησε απλά, "Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα μένουν με το στόμα ανοιχτό κάθε τρεις και λίγο".

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα ήθελε να δει την ιστορία

της Cersei να τελειώνει, η ηθοποιός απάντησε, "Είχα φανταστεί πολλές φορές τον τρόπο που θα μπορούσε να πεθάνει η Cersei, αν θα πέθαινε. Αλλά νομίζω συνέβαινε κάθε χρόνο, και όσοι το αρνηθούν λένε ψέματα, όλοι πήγαιναν στο τέλος του σεναρίου και έλεγαν, 'Ωχ, ευτυχώς!'".

Σε άλλη της συνέντευξη, στην εκπομπή "Live with Kelly and Ryan", η Headey είπε "Μέσα στα χρόνια, για διάφορους λόγους, δεν μπορούσαμε να παρευρεθούμε όλοι στην ανάγνωση του σεναρίου, αλλά φέτος είπαμε ‘ας πάμε όλοι’ και ήταν πολύ συγκινητικό". Και όταν ερωτήθηκε για το αν η συγκίνηση προερχόταν από το σενάριο ή από την συγκέντρωση, απάντησε, "Από το σενάριο και επειδή κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον και σκεφτόμασταν ‘αυτό είναι’. Έχουμε μεγαλώσει μαζί".

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος, είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματά της, ενώ μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της prequel σειράς.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών και θα ξεκινούν από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν; Έχετε δικές σας θεωρίες σχετικά με το τέλος; Πείτε μας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε η δολοφόνος του Ser Pounce από το "Game of Thrones"'Τίμια' η ολοκλήρωση του "Game of Thrones", σύμφωνα με τον Ser DavosNova: Αποκλειστικές φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από τον 8ο κύκλο του GoT

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα