Ρόμπερτσον: “Θέλαμε να κερδίσουμε”

Ο Άντριου Ρόμπερτσον υπογράμμισε πως υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της Λίβερπουλ, μετά την ισοπαλία 0-0 με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι “κόκκινοι” ήθελαν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Ο παίκτης της αγγλικής ομάδας συμπλήρωσε πως η προσοχή της ομάδας του πλέον στρέφεται στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Ρόμπερτσον δήλωσε: “Παίζαμε εντός έδρας και φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε
παιχνίδι και ειδικά, όταν παίζουμε εντός έδρας. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τους αγώνες και τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας”.

Και συμπλήρωσε: “Είχαμε όμως τις ευκαιρίες μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αν τις είχαμε αξιοποιήσει, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πάντως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και οι περισσότεροι μπορούν να το παραδεχτούν αυτό”.

Όσον αφορά στο επικείμενο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράμμισε: “Είναι ένα ακόμη τεράστιο παιχνίδι για εμάς. Θα είναι σίγουρο διαφορετικό από το τελευταίο μας μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι μια νέα ομάδα με τον καινούριο τους προπονητή και έχουν πάρει μερικά σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά εντός έδρας. Θα είναι αρκετά δύσκολο. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να φύγουμε με την νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις πόντους”.
Keywords
Τυχαία Θέματα