Η αυλαία πέφτει για την Pepper Potts μετά το "Avengers: Endgame"

Αν και μπορεί να κάνει cameo εμφανίσεις.

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, δεν θα επιστρέψει ως Pepper Potts μετά το τέλος του "Avengers: Endgame", αν και δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα των cameo εμφανίσεων.

Σε συνέντευξή της με το Variety, η 46χρονη ηθοποιός είπε, "Είμαι λίγο μεγάλη για να φοράω στολή και τα σχετικά. Αισθάνομαι τυχερή που το έκανα, γιατί στην πραγματικότητα με έπεισαν να το κάνω. Ήμουν φίλη με τον [σκηνοθέτη του 'Iron Man'] Jon Favreau. Ήταν υπέροχη εμπειρία

να κάνει την πρώτη ταινία 'Iron Man' και έπειτα να δεις πόσο σημαντική ήταν για τους fans".

"Νιώθω τιμή που έχω πάρει μέρος σε κάτι που παθιάζει τόσο κόσμο", συνέχισε. "Προφανώς, αν μου έλεγαν, 'Μπορείς να έρθεις για μια μέρα;', θα επέστρεφα αν με χρειάζονταν".

Η Paltrow σχολίασε και την υποψηφιότητα του "Black Panther" για Βραβείο Όσκαρ, λέγοντας, "Αν η ταινία είναι καλή, τι σημασία έχει που η υπόθεσή της είναι ένας υπερήρωας; Μου άρεσε το 'Black Panther'. Ήταν μία πολύ δυναμική ταινία και πολύ σημαντική στην κουλτούρα μας. Και είναι τέλειο που είναι υποψήφια". Η Paltrow έχει ενσαρκώσει την Pepper Potts σε επτά ταινίες του MCU: "Iron Man", "Iron Man 2", "The Avengers", "Iron Man 3", "Spider-Man: Homecoming", "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame". Οι τελευταίες τις εμφανίσεις ήταν περισσότερο υπό την μορφή cameo.

Ξέρουμε ήδη ότι η Potts θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο στο "Endgame", καθώς βλέπουμε τον Tony Stark να της στέλνει ένα μήνυμα από το μακρινό διάστημα. Και είναι συνδεδεμένη άμεσα με το επερχόμενο "Spider-Man: Far From Home", καθώς βλέπουμε την υπογραφή της σε μια μεγάλη επιταγή στην αρχή του πρώτου trailer. Βέβαια άγνωστο παραμένει αν θα εμφανιστεί στην ταινία.

Φήμες θέλουν το "Endgame" να φτάνει τις 3 ώρες σε διάρκεια και υπάρχουν θεωρίες για σβησμένους χαρακτήρες στο trailer του Super Bowl. Αναμένουμε με ανυπομονησία τα "Captain Marvel" (7 Μαρτίου), "Avengers: Endgame" (3 Μαΐου) και "Spider-Man: Far From Home" (5 Ιουλίου 2019).

IGN GreeceΤο "Avengers: Endgame" ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ της διάρκειαςΘεωρίες θέλουν 'σβησμένους' χαρακτήρες από το σποτ του Super Bowl για το "Avengers: Endgame"Avengers: Endgame - Big Game Spot

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα