Καρέ-καρέ σας παρουσιάζουμε το δεύτερο trailer του "Captain Marvel"

Ουάου!

Το δεύτερο trailer για το "Captain Marvel" έκανε την εμφάνισή του και μάς προσφέρει μια καλύτερη ματιά στην Carol Danvers του MCU, καθώς και νέες πληροφορίες για την ιστορία.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσατε καμία επίμαχη σκηνή:

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg,

Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law. Πέρα από τη δική της ταινία αναμένεται να δούμε την Captain Μarvel και στο "Avengers 4".

Η ταινία θα αποτελέσει την απαρχή της εισόδου του Nick Fury στον κόσμο των υπερηρώων, στο σύμπαν της Marvel. Η πλοκή της θα εξελιχθεί τη δεκαετία του '90.

Στην πρώτη αφίσα της ταινίας είδαμε και τη γάτα της ηρωίδας μας, ενώ θεωρείται η δυνατότερη χαρακτήρας του MCU. Διαβάστε από ποια ιστορία εμπνεύστηκε η ταινία. Όσον αφορά της πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός αρνείται ότι έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Marvel, ενώ η στολή που διάλεξε για το Halloween δίνει ελπίδες σε μία κινηματογραφική μεταφορά του action-adventure παιχνιδιού της Nintendo, "Metroid".

Διαβάστε για την εσωτερική σύγκρουση του χαρακτήρα. Η ταινία είναι ήδη έτοιμη, όπως έχει επιβεβαιώσει και η πρωταγωνίστρια, και έρχεται στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου του 2019.

Σε σχετικά νέα, μάθαμε ότι το πρώτο trailer του "Spider-Man: Homecoming" θα κάνει το ντεμπούτο του στο Comic Con της Βραζιλίας.

Εν αναμονή της ταινίας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceCaptain Marvel - Trailer #2Επιβλητική είναι η Captain Marvel στη νέα της αφίσαΜαθεύτηκε η origin έμπνευση της κινηματογραφικής "Captain Marvel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα