Κενή έμεινε η σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας "The Name of the Wind"

"Ζητείται σκηνοθέτης. Πληροφορίες εντός."

Σύμφωνα με το ScienceFiction.com, η κινηματογραφική μεταφορά του "The Name of the Wind" δεν έχει πλέον σκηνοθέτη, καθώς ο Sam Raimi αποχώρησε.

Τον Ιανουάριο, δημοσιεύματα ήθελαν τον Raimi να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Lionsgate για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του "The Name of the Wind". Η ταινία βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας του Patrick Rothfuss, η οποία φέρει τον τίτλο "Kingkiller Chronicle".

Τα βιβλία ακολουθούν τον μάγο Kvothe, ο οποίος θυμάται τις ιστορίες των πρώιμων ημερών του, πριν γίνει ο πιο διαβόητος ξιφομάχος,

μουσικός και μάγος, στον κόσμο.

Τα νέα για την μεταφορά τα είχαμε μάθει από το 2016. Τότε το πρώτο βιβλίο θα γινόταν τηλεοπτική σειρά, στην οποία ο Lin-Manuel Miranda θα αναλάμβανε τη μουσική ανάπτυξη και την εκτελεστική παραγωγή της για το Showtime. Μαζί του στην παραγωγή θα ήταν ο δημιουργός του "The Librarians", John Rogers, ο οποίος θα έγραφε το πιλοτικό επεισόδιο.

Να σημειώσουμε ότι όλο το νέο που παρουσιάζει το άρθρο βασίζεται σε φήμη, και ότι το IGN έχει επικοινωνήσει με την Lionsgate για την επιβεβαίωση, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει περαιτέρω πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, και όσο περιμένετε περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Δεκέμβριο.

IGN GreeceΟ Sam Raimi είναι ο σκηνοθέτης του Kingkiller ChroniclesΤο Kingkiller Chronicles αποκτά showrunnerΟ δημιουργός του "Hamilton" αναλαμβάνει την προσαρμογή του "The Kingkiller Chronicles"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα