H εταιρεία πίσω από το Harry Potter: Hogwarts Mystery ξεκίνησε τις απολύσεις

Εξαιτίας της επικείμενης συνεργασίας της με τη Disney.

Λίγες μόνο βδομάδες μετά τη συμφωνία που της εξασφάλισε την πολυετή συνεργασία με την Disney, η Jam City, developer εταιρεία του Harry Potter:

Hogwarts Mystery, προχώρησε σε μαζικές προσωρινές απολύσεις.

Μιλώντας στο GamesBeat, μια ανώνυμη πηγή δήλωσε ότι ο αριθμός των απολύσεων είναι αρκετά μεγάλος. Νωρίτερα μάλιστα μέσα στο χρόνο αυτό είχε επαναληφθεί, με το Gamasutra να υποστηρίζει ότι αρκετοί ήταν αυτοί που είδαν την πόρτα της εξόδου.

Jam City πραγματοποίησε μερικές οργανωτικές αλλαγές την περασμένη Παρασκευή, οι οποίες οδήγησαν σε αρκετές ανακατατάξεις προσωπικού και ομάδων", δήλωσε η εταιρεία. "Πραγματοποιούμε ανακατανομή των πόρων μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στους στόχους της διεθνούς επιχειρηματικής μας δραστηριότητας."

"Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και η Jam City τρέφει τον μέγιστο σεβασμό για κάθε άνθρωπο που επηρέασε η απόφαση αυτή. Παρέχουμε πακέτα εξόδου και άλλους τύπους βοήθειας στους εργαζόμενους μας."

Οι απολύσεις επηρέασαν υπαλλήλους και από τα τρία τμήματα της εταιρείας(Los Angeles, San Francisco και San Diego).

Η Jam City πρόσφατα έκλεισε συμφωνία με την Disney, η οποία της επιτρέπει τη δημιουργία τίτλων βασισμένων στις ταινίες Disney και Pixar, όπως επίσης και την απορρόφηση των Disney Emoji Blitz studio και Disney’s Glendale Games Studio προσφέροντας σε όλους τους υπαλλήλους τους θέση στην εταιρία.

"Δουλεύουμε πολύ καιρό προκειμένου να επιτύχουμε τη συγκεκριμένη συμφωνία", δήλωσε ο CEO Chris DeWolfe στο GamesBeat τον προηγούμενο μήνα.

"Πήραμε το Disney Emoji Blitz studio και το πρώτο μας παιχνίδι θα έχει σχέση με το sequel του Frozen το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την ταινία."

Η Jam City μέχρι στιγμής έχει άδεια για έξι παιχνίδια βασισμένα στα: Harry Potter, Family Guy, Marvel's Avengers, Futurama και The Book of Life.

IGN GreeceΤα Ubisoft Club Points σας πλέον θα λήγουνAnthem - Game Awards Trailer TeaserPokémon: Let's Go - Play with Pokémon GO & Poké Ball Plus Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα