Σοκ έπαθε σεναριογράφος του "Daredevil" όταν έμαθε τα νέα της ακύρωσης

Τι εννοείτε;

Η ακύρωση του "Daredevil" των Marvel και Netflix φαίνεται πως δεν εξέπληξε μόνο τους fans, αλλά και τους σεναριογράφους της σειράς.

Σε συνέντευξή της με το io9, η σεναριογράφος Tamara Becher-Wilkinson μας λέει πώς έμαθε για τα νέα της ακύρωσης.

"Ο Erik Oleson [ showrunner της σειράς] δέχτηκε τηλεφώνημα για να πάει να μιλήσει με τους υπεύθυνους της Marvel

και το πήρα σαν αστείο, ότι και καλά τον καλούν στο γραφείο του διευθυντή", είπε η Becher-Wilkinson. "Μετά, περίμενε τους σεναριογράφους να συγκεντρωθούν και είπε ‘Το Netflix αποφάσισε να μην προχωρήσει σε 4η σεζόν’".

Όλοι οι σεναριογράφοι νόμιζαν ότι η συνάντηση ήταν μια τυπικότητα. Η Becher-Wilkinson είχε ήδη οργανώσει το πρόγραμμά της για την συγγραφή της 4ης σεζόν. Είχε δουλέψει και στο "Iron Fist", αλλά η ακύρωση αυτής της σειράς δεν την εξέπληξε, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τα καλύτερα. Αλλά το "Daredevil" είχε πολύ καλές κριτικές και από τους fans και από τους κριτικούς.

"Τα reviews ήταν τόσο θετικά που ήμουν σίγουρη ότι θα συνέχιζε", είπε η Becher-Wilkinson. "Δεν ξέρω πόσο καλά τα πάει στο Netflix... αλλά με εξέπληξαν που ακύρωσαν κάτι που τα πήγαινε τόσο καλά. Νόμιζα ότι ήταν πολύ καλό για να τελειώσει”.

Ο εκτελεστικός παραγωγός, Sam Ernst δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Τwitter ότι ολόκληρη η 4η σεζόν είχε προγραμματιστεί. Η Becher-Wilkinson δεν μπόρεσε να μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι ήταν καταπληκτική. Είπε ότι όλες οι σειρές των Netflix και Marvel δεν ήταν σαν όλες τις άλλες σειρές με υπερήρωες. Πλέον η Becher-Wilkinson είναι λυπημένη που το "Daredevil" τελείωσε και πιστεύει ότι και οι άλλες σειρές του σύμπαντος θα ακυρωθούν σύντομα.

"Αν στοιχημάτιζα, θα έλεγα ότι το τέλος της Marvel στο Netflix πλησιάζει."

Η Marvel υποσχέθηκε περισσότερες περιπέτειες με τον Daredevil, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να καθησυχάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ακύρωση της σειράς.

H τρίτη σεζόν τελείωσε με διάφορα ερωτήματα, όπως το νέο πιθανό μέλλον του "Bullseye" και την πιθανή εισαγωγή μυθολογίας των X-Men.

Το "Daredevil" είναι η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα "Punisher" και "Jessica Jones". Και για τα δύο περιμένουμε νέες σεζόν μέσα στη χρονιά. Το "Punisher" θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στις αρχές του 2019, ενώ το "Jessica Jones" βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Σκεπτόμενοι όμως ότι το "Daredevil" θεωρούταν ο "πυρήνας" της Marvel στο Netflix, το μέλλον των δύο εναπομεινάντων σειρών φαίνεται δυσοίωνο.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν.

Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι εκεί θα δούμε άλλες σειρές της Marvel, μεταξύ των οποίων μία με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston στον ρόλο του ως Loki.

IGN GreeceΑντιδράσεις έχει προκαλέσει η ακύρωση του "Daredevil" από το NetflixH Marvel υπόσχεται περισσότερο DaredevilΜας αποχαιρετά και το Daredevil του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα