Καντονά: «Θέλω μόνιμα στον πάγκο της Γιουνάιτεντ τον Σόλσκιερ!»

Ο Ερίκ Καντονά, χωρίς ίχνος δισταγμού, δήλωσε ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, θα πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Γιουναιτεντ και μετά το καλοκαίρι, απλά γιατί είναι ο…πνευματικός γιός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Καντονά αισθάνεται ότι ο Σόλσκιερ έχει αποκαταστήσει την ταυτότητα της Γιουνάιτεντ μετά τα χαμένα χρόνια, από τότε που ο Φέργκιουσον αποσύρθηκε και λέει ότι ο Νορβηγός τεχνικός καταλαβαίνει την ψυχή του συλλόγου.

«Γνωρίζει
την ψυχή του συλλόγου και αισθάνομαι ότι έχει εμπνευστεί από τον Άλεξ Φέργκιουσον», δήλωσε ο μύθος των «κόκκινων διαβόλων.
«Είναι σαν τον Γιόχαν Κρόιφ και τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα, είναι ο πνευματικός γιος του Σερ Άλεξ.

O Καντονά πρόλαβε για μία σεζόν στη Γιουνάιτεντ τον Σόλσκιερ

Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες να γίνουν προπονητές, αλλά μερικοί από αυτούς μπορούν και για μένα είναι σημαντικό ότι σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει κάποιος που έχει την ψυχή του συλλόγου, πρέπει να μείνει μόνιμα.
Θα ήθελα πολύ να δω μια τέτοια εξέλιξη. Δεν γνωρίζω τη συμφωνία που έχει με τον σύλλογο, αλλά για μένα ως οπαδός της ομάδας είναι μια φοβερή αίσθηση να νιώθω τελικά την ψυχή του συλλόγου. Αυτό το χάσαμε από τότε που αποσύρθηκε ο Φέργκιουσον».
Keywords
Τυχαία Θέματα