Ο Zach Woods του "Silicon Valley" βρήκε θέση σε νέα κωμωδία του HBO

Με γνώριμο συνεργάτη.

Σε διαστημική κωμωδία θα δούμε τον Zach 'Jared' Woods του "Silicon Valley", στον συμπαθή ρόλο του Matt Spencer, υπαλλήλου στην εξυπηρέτηση πελατών.

Πώς ένας τέτοιος ρόλος σχετίζεται με το διάστημα; Σύμφωνα με το The Wrap, η εν λόγω διαστημική κωμωδία δεν θα είναι άλλη από το "Avenue 5" του Armando Iannucci, μία φουτουριστική κωμωδία που θα τοποθετείται στο διάστημα, και το HBO

την περιέγραψε απλώς ως: "μία κωμωδία τοποθετημένη στο μέλλον, περισσότερο στο διάστημα" . Ο Iannucci είναι γνωστός για την κωμωδία "Veep", η οποία έχει κερδίσει 5 βραβεία Emmy και έχει βρεθεί υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα 7 φορές.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Iannucci και ο Woods συνεργάζονται. Ο ηθοποιός ενσάρκωσε τον ρόλο του Ed Webster για τη γνωστή σειρά του δημιουργού, "Veep". Αυτή τη φορά, θα έχει έναν πιο σημαντικό ρόλο στο project του. Ο Matt Spencer είναι επικεφαλής στην εξυπηρέτηση πελατών, και ανυπομονεί να γυρίσει στη Γη για να προαχθεί σε υψηλότερη θέση.

Φαίνεται πως το τελευταίο του ταξίδι θα κάνει με το Avenue 5, το διαστημικό σκάφος που διοικεί ο Ryan Clark και γύρω από το οποίο εκτυλίσσεται η υπόθεση της ερχόμενης σειράς. Στον ρόλο του καπετάνιου του σκάφους θα δούμε τον Hugh Laurie, τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες Dr. House του "House M.D.". Μαζί τους θα βρεθεί και η Rebecca Front, που πιο πρόσφατα είδαμε στο "Down a Dark Hall" μαζί με την Uma Thurman. Ο ρόλος της Front θα είναι αυτός μίας επιβάτη του σκάφους, για την οποία δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία.

Ο Zach Woods στο "Silicon Valley".

Το cast φαίνεται πως ακόμα συμπληρώνεται, ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν αρκετά σχετικά με την πορεία του project και την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει. Προς το παρόν, έχει εξασφαλίσει το πιλοτικό του επεισόδιο και μερικά ακόμα σενάρια για εναλλακτικά επεισόδια.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Η Kate Winslet γίνεται ντετέκτιβ για νέα σειρά του HBO Ακόμα μία σεζόν για το δραματικό "My Brilliant Friend" Το HBO πρώτο σε ποιότητα έναντι των Netflix, Amazon και Hulu

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα