Στα ημιτελικά “πέταξε” ο αέρινος Στέφανος! – VIDEO

Με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στα Μασσαλία, ο ανανεωμένος Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης όντας πλέον κοντά στον δεύτερο τίτλο καριέρας του!

Είναι φρέσκος, είναι αποτελεσματικός, είναι και πάλι ο…Στέφανος Τσιτσιπάς!

Με μια δεύτερη στη σειρά εξαιρετική εμφάνιση, ο Νο1 του ταμπλό στη Μασσαλία και φαβορί για τον τίτλο, κέρδισε ελεγχόμενα τον Σεργκέι Στακόφσκι με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε

ήδη στα ημιτελικά του Moselle Open της Μασσαλίας όπου περιμένει τον Νταβίντ Γκοφάν που δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Πριν από μερικούς μήνες έπαιζε με τον Στακόφσκι σε Challenger τουρνουά, πλέον αγωνίζεται σταθερά σε τουρνουά της ATP και έδειξε τη διαφορά ποιότητας που έχει με τον βετεράνο Ουκρανό που δεν διέθετε οπλοστάσιο ικανό να απειλήσει τον Τσιτσιπά.

Όλα τα δυνατά σημεία του Έλληνα τενίστα λειτούργησαν στην εντέλεια όπως το σερβίς που δεν απειλήθηκε με ούτε ένα break point ενώ, θυμίζοντας τον Στέφανο του Αυστραλιανού Όπεν, είναι σούπερ αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του για σπάσιμο σερβίς “σκοτώνοντας” έτσι τον αντίπαλό του.

Η μοναδική “άτυχη” στιγμή για τον Στέφανο στον αγώνα ήρθε όταν ένα σερβίς του χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο ένα ball boy με τον Σεργκέι Στακόφσκι να συνοδεύει τον άτυχο νεαρό εκτός κορ.

Όπως ακριβώς και στην πρεμιέρα του κόντρα στον Χουμπέρτ Χουρκάτζ, ο Στεφ δεν απείλησε το σερβίς του αντιπάλου μέχρι να φτάσουμε στο 5-4 υπέρ του οπότε και οι αντίπαλοί του είναι εμφανές ότι πιέζονται από το σκορ και “λυγίζουν”.

Ο Tsitsifast έκανε το break εκεί που πραγματικά άξιζε και συνέχισε το μομέντουμ στην αρχή του δεύτερου σετ κάνοντας ένα γρήγορο 2-0 που του έδωσε αέρα καθαρής νίκης πλέον.

Πιο κοντά σε ένα διπλό break φτάσαμε παρά σε ισοφάριση του Στακόφσκι και με απόλυτη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ο Στεφ σέρβιρε άψογα και πήρε πρόκριση σε ακόμα έναν φετινό ημιτελικό μετά φυσικά από τον σπουδαίο που προηγήθηκε στη Μελβούρνη.

Πλέον, είναι δύο βήματα μακριά από τον δεύτερο τίτλο καριέρας του μετά την Στοκχόλμη (δεν συνυπολογίζουμε το NextGen Finals).

Το Σάββατο στις 18:00GR-COSMOTE SPORT 9HD, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφάν.

Τη νίκη της ημέρας, πάντως, βάσει έκτασης του σκορ πέτυχε ο Μιχαήλ Κουκούσκιν που διέλυσε τον Αντρέι Ρουμπλιόφ με 6-4, 6-1 φτάνοντας στον πρώτο του ημιτελικό μετά από πάρα πολύ καιρό έχοντας αντίπαλο στα μέτρα του, τον Ουγκό Ουμπέρ.

Παρασκευή, 22/2: Προημιτελικοί Moselle Open
Tsitsipas (Greece) beat Stakhofsky (Ukraine) 6-4 6-3
Humbert (France) beat Bachinger (Germany) 6-3 6-3
Kukushkin (Kazakhstan) beat Rublev (Russia) 6-4 6-1
Goffin (Belgium) beat Simon (France) 6-2 6-4

OPEN 13 DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Στα ημιτελικά “πέταξε” ο αέρινος Στέφανος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα