Κάνιας: "Δώρο από τον Άι Βασίλη!" (video)

Αν έγραφε γράμμα στον... Άι Βασίλη ο Χοσέ Κάνιας για τα δώρα που περιμένει να του φέρει με τον ερχομό του νέου έτους, θα ανέφερε μέσα το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο, ακόμη και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Όπως, όμως, τόνισε ο ίδιος στη σημερινή (12/12) συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα της ομάδας του με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League,
εκείνο που προέχει είναι η νίκη-πρόκριση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Ισπανός μέσος του "Δικέφαλου" είπε στους εκπροσώπους του Τύπου εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του: "Φυσικά και πιστεύουμε στη νίκη κόντρα στην ΜΠΑΤΕ. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Αύριο είναι ο στόχος μας η νίκη. Είμαστε αποφασισμένοι να την πάρουμε. Κάθε εβδομάδα είμαστε έτοιμοι να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια".

Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε τι θέλει να του φέρει ο Άι Βασίλης για το 2019. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το νταμπλ, την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ή όλα αυτά μαζί, για να απαντήσει: "Ελπίζω όλα όσα αναφέρατε! Τώρα, όμως, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι με την ΜΠΑΤΕ. Δεν θα είναι εύκολο, όπως τίποτε δεν είναι εύκολο να κατακτήσουμε..."

Στην ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε μόνο 3 βαθμούς σε 5 αγώνες στον όμιλο του Europa League, απάντησε: "Το πιο σημαντικό είναι να μην δούμε τι έγινε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αύριο και να χάσει η Βίντι. Μόνο αυτό πρέπει να δούμε".

Πόσο άσχημο θα είναι για τον ίδιο, αν τελειώσει η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ εδώ, μια πορεία που άρχισε με δικό του γκολ (σ.σ. κόντρα στη Βασιλεία) ήταν το επόμενο ερώτημα για τον Κάνιας κι αυτός απάντησε: "Δεν έχει σημασία αν η ευρωπαϊκή πορεία ξεκίνησε από δικό μου γκολ. Ας βάλει άλλος γκολ αύριο. Ας κερδίσουμε με 1-0, όπως είπε ο κόουτς. Αρκεί να προκριθούμε. Δεν θέλουμε να τελειώσει τώρα η πορεία μας στην Ευρώπη".

Όσο για το πώς είδε την ομάδα ως θεατής στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, που δεν έπαιζε, απάντησε: "Είναι διαφορετικά όταν βλέπεις τα πράγματα ως θεατής. Είδα ένα ωραίο ματς. Ήταν γρήγορο το παιχνίδι από την πλευρά μας, ενώ κρατήσαμε την μπάλα σωστά. Αυτός είναι ο στόχος και στο αυριανό παιχνίδι".

Σχετικά με το αν η άνετη νίκη στη Λευκορωσία δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Αύριο είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτοί έχουν 6 βαθμούς, εμείς 3, άρα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Στη Λευκορωσία τρέξαμε, σκοράραμε, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν εύκολη επικράτηση εκεί. Το πιο εύκολο παιχνίδι για εμένα, όσο είμαι στον ΠΑΟΚ. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στο αυριανό παιχνίδι".
Keywords
Τυχαία Θέματα