Λουτσέσκου: "Νίκες παντού, με 1-0!" (video)

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε με τον τρόπο του ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο αυριανό (13/12) παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Η νίκη με το μικρότερο δυνατό σκορ, δηλαδή 1-0, αρκεί να οδηγήσει τον "Δικέφαλο" στην επόμενη φάση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικέφαλου" δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα το μεσημέρι
στην Τούμπα: "Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο. Υπάρχει κίνητρο στην ΜΠΑΤΕ, για να περάσει στην επόμενη φάση, οπότε περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Σχολίασε ότι η ΜΠΑΤΕ είναι στη Θεσσαλονίκη από το περασμένο Σάββατο: "Πιστεύω ότι επειδή είναι η τελευταία αγωνιστική, δεν υπάρχει χώρος να σκεφτεί οποιαδήποτε ομάδα άλλη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε την πρόκριση".

Όσο για το αν έχει το νου του στο ματς της Βίντι με την Τσέλσι αύριο, τόνισε: "Δεν θα εστιάσω στο άλλο αποτέλεσμα. Θέλω να εστιάσουμε στο δικό μας αποτέλεσμα, αλλά κάποιος θα έχει τις πληροφορίες και θα μου τις μεταφέρει. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε τι συμβαίνει στη Βουδαπέστη".

Ερωτώμενος για το ποιο από τα παιχνίδια που ακολουθούν, για Ευρώπη και Ελλάδα, έχει προτεραιότητα για τον ίδιο, απάντησε: "Για εσάς ποια είναι η προτεραιότητα; Για εμένα είναι το αυριανό παιχνίδι η προτεραιότητα!"

Σχετικά με την εξέλιξη που είχε ο όμιλος στον οποίο παίζει ο ΠΑΟΚ στο Europa League, είπε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο όμιλος μας και ελπίζουμε ότι αύριο όλα θα είναι όλα θετικά για εμάς".

Για την εικόνα που έχει για την αυριανή ενδεκάδα της ΜΠΑΤΕ και το δικό του πλάνο ουσιαστικά δεν τοποθετήθηκε: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ΜΠΑΤΕ για την ενδεκάδα τους. Έχουμε μια ιδέα για τους παίκτες που ενδέχεται να αγωνιστούν. Το πιο σημαντικό είναι το πώς αντιδρούν οι παίκτες. Ενδεχομένως να έχουμε μια αρχική ενδεκάδα στο μυαλό μας, όμως ο προπονητής τους να έχει άλλη ενδεκάδα στο μυαλό τους. Έχω καταλήξει στη δική μας ενδεκάδα, πιθανόν να την ξέρετε ήδη και αν δεν την ξέρετε, θα τη μάθετε σε μια ώρα...".

Σε ερώτηση, αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις καταστάσεις πιο κυνικά αυτή τη σεζόν, απάντησε: "Έχουμε ένα φανταστικό σύνολο. Έχουμε μια φανταστική σειρά αποτελεσμάτων. Κάποιος φορές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάποιες όχι. Την περασμένη Κυριακή κερδίσαμε 2-1, αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Στη Λαμία είχαμε ένα διαφορετικό πλάνο. Και αν με ρωτάτε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα, αρκεί να νικάμε. Αν κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος με σκορ 1-0, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος!"

Στο ερώτημα, αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, είπε: "Προσπαθήστε να το βρείτε και θα το ανακαλύψετε!"
Keywords
Τυχαία Θέματα