Το symbiote θα μας καταβάλλει για ακόμα μια φορά με το "Venom 2"

Γιούπι!

Ένας εκ των σεναριογράφων του "Venom", ο Jeff Pinker, δήλωσε ότι το sequel ετοιμάζεται αν και δεν θα επιστρέψει στον πρωταρχικό του ρόλο.

Σε συνέντευξή του με το Discussing Film, ο Pinker ρωτήθηκε για την πιθανότητα του sequel και αυτός απάντησε το εξής: "Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι θα συμβεί". Όταν ρωτήθηκε αν θα είναι και πάλι σεναριογράφος στην ταινία, απάντησε αρνητικά.

Σε ερώτηση

για το αν ο Spider-Man του Tom Holland υπάρχει στο ίδιο σύμπαν με αυτό της ταινίας "Venom", ο Pinker απάντησε, "Χωρίς να αποκαλύψω κάτι που δεν πρέπει, δεν είναι απίθανη μια μελλοντική/επερχόμενη ταινία 'Venom', όπου ο Spider-Man θα παίξει σημαντικό ρόλο".

Οι σκηνές μετά το τέλος της ταινίας μας προετοίμαζαν για το sequel, αλλά δεν είχε υπάρξει κάποια επιβεβαίωση. Η Sony είχε ανακοινώσει ότι μαζί με την Marvel ετοιμάζουν δύο ταινίες για το 2020, ένα "άτιτλο sequel" με ημερομηνία πρεμιέρας τις 2 Οκτωβρίου και ένα "άτιτλο project", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου

Η ταινία τα είχε πάει καταπληκτικά στο box office, οπότε το sequel δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη, ιδίως με την ανακοίνωση ότι έσπασε ρεκόρ με τον πρώτο μήνα προβολής της.

Τα σκηνοθετικά ηνία είχε αναλάβει ο Ruben Fleischer,ο οποίος είχε πει στο IGN, "Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η ταινία θα επεκταθεί και σε άλλες ταινίες", όταν ρωτήθηκε για τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy (Eddie Brock) - ο οποίος δανείζει τη φωνή του και στον Vemon - Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως "Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi", και είναι γυρισμένη με motion capture.

Ο Hardy έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά. "Νομίζω ότι είναι ένας τέλειος χαρακτήρας. Mου αρέσει να τους παίζω και τους δύο. Είναι ένα ορεκτικό, και για την Sony είναι το ξεκίνημα του Venom-verse", δήλωσε ο πρωταγωνιστής.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας και να μας πείτε στα σχόλια τη δική σας άποψη για την ταινία.

Πως σας φαίνεται η ιδέα του sequel; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceΟ Venom εκτοξεύεται στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου Box OfficeO Venom ξεπερνά άλλες ταινίες της Marvel στο κινέζικο box officeVenom Easter Eggs, Cameos και αναφορές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα