Η Marvel Comics μας προετοιμάζει για την καταστροφή του Marvel Universe

Λέμε ξανά αντίο στο Marvel Universe;

Μια σειρά από teasers στάλθηκε στα μέσα από την Marvel Comics, και δηλώνουν ότι "Η ιστορία της Marvel καταστρέφεται" με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2019. Το θέμα του email έγραφε επίσης, "Το Marvel Universe καταστρέφεται".

Κάθε

teaser αναφέρεται σε διαφορετική κόμικ σειρά και αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιος, για την ώρα άγνωστος, χαρακτήρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία του universe ενώ δεν το γνωρίζαμε. Για παράδειγμα, το "Amazing Spider-Man" γράφει "Ποιος έφερε πίσω τον Spider-Man μετά το 'Spider-Man: No More;'", ενώ των Fantastic Four ρωτάει "Ποιος έδωσε πραγματικά δυνάμεις στους Fantastic Four;".

Δείτε τα όλα παρακάτω:

H ιδέα της καταστροφής του Marvel Universe δεν είναι νέα. Το 2015 καταστράφηκε και αντικαταστάθηκε με το Battleworld ως κομμάτι του "Secret Wars" event. Η αποκάλυψη σημαντικών μυστικών από το παρελθόν διαφόρων χαρακτήρων είναι επίσης οικεία κατάσταση - καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το 2014 στο "Original Sin" event.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceMarvel "Destruction" TeasersΟ Conan συμμαχεί με τους Avengers το 201935 Avengers: Endgame Trailer Images

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα