Κάναντι: "Μάθαμε από τα λάθη μας"

Να δείξει ο Ατρόμητος το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό Μπρεστ θέλει ο Νταμίρ Κάναντι, με βάση τα όσα τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι. Αναλυτικά ο προπονητής του Ατρόμητου υποστήριξε:

"Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο και θα πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι από εκεί που μείναμε στα τελευταία 20 λεπτά στο Μπρεστ, ώστε να καταφέρουμε
τον πολύ σημαντικό στόχο που έχουμε και να προκριθούμε".

- Πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό στη ρεβάνς:

"Νομίζω μάθαμε από τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και νομίζω πως με τον κόσμο στο πλευρό μας αύριο θα έχουμε τη δύναμη που χρειαζόμαστε ώστε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

- Περιμένετε αλλαγές από τη Ντιναμό;

"Πιστεύω πως όχι. Στο τελευταίο παιχνίδι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και δε νομίζω να δούμε αλλαγές. Πιστεύω δεν θα μας προκαλέσουν κάποια έκπληξη αύριο. Όπως προείπα θα πρέπει να επαναλάβουμε τα τελευταία 20 λεπτά. Γνωρίζουμε τι δεν κάναμε καλά και από την ανάλυση που κάναμε μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να προκριθούμε. Πετύχαμε 3 γκολ εκτός έδρας, κάτι πολύ σημαντικό".

- Θεωρείτε ότι η ομάδα είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο;

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και διαθέσιμοι. Τώρα κατά πόσο θα είναι πλήρως έτοιμοι θα το δούμε αύριο κι αυτό θα το αποφασίσουμε αύριο αλλά αν αισθάνεται απολύτως έτοιμος ο Κιβρακίδης θα αγωνιστεί, αλλιώς έχει κι άλλες λύσεις η ομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα