Το Sea of Thieves ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Ικανοποιητικός αριθμός πωλήσεων για την αποκλειστικότητα της Microsoft.

Το Sea of Thieves ξεπέρασε επισήμως τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του Cursed Sails update.

Η Rare αποκάλυψε το ορόσημο που κατέκτησε το παιχνίδι μέσω του επίσημο site του Xbox,

επισημαίνοντας παράλληλα πως το νούμερο αυτό αποτελείται από τις συνδυασμένες πωλήσεις σε Xbox One και PC.

Η ανακοίνωση για τις πωλήσεις έγινε παράλληλα με το λανσάρισμα του Cursed Sails, ένα update το οποίο θα φέρει στο παιχνίδι εχθρικά Skeleton Ships, το Brigantine, το οποίο θα είναι ένα πλοίο τριών παιχτών και ένα νέο Alliance σύστημα.

Η Rare επίσης θα προσθέσει ένα time-limited campaign, το οποίο θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα περιέχει νέα goals και ανταμοιβές για κάθε εβδομάδα. Οι προσθήκες αυτές θα παραμείνουν στο Sea of Thieves ακόμα και μετά το πέρας των τριών εβδομάδων έτσι ώστε οι παίχτες που θα χάσουν αυτή την συγκεκριμένη περίοδο, θα έχουν ακόμα την δυνατότητα να τα παίξουν στο μέλλον.

"Το όλο και αυξανόμενο community του Sea of Thieves community περιλαμβάνει μία στρατιά από content creators οι οποίοι έχουν βοηθήσει το παιχνίδι να φτάσει στα 300 εκατομμύρια views στο YouTube και πάνω από 40 εκατομμύρια ώρες στο Twitch" είπε ο Joe Neate, εκτελεστικός διευθυντής της Rare. "To να βλέπουμε το community του παιχνιδιού να δοκιμάζει τις τεράστιες δυνατότητες του Sea of Thieves αποτελεί έμπνευση για το studio μας, και εκ μέρους της Rare θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν λάβει μέρος σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια."

Το Cursed Sails είναι ένα is από τα πολλά μεγάλα updates που αναμένεται να λάβει το Sea of Thieves φέτος. Το Μάη αναμένεται να κυκλοφορήσει και το The Hungering Deep, το Σεπτέμβρη το Forsaken Shores, ενώ θα έρθουν και τρία ακόμα updates μετά από αυτό για τα οποία δεν έχουμε αυτή την στιγμή πληροφορίες.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΤο Sea of Thieves ξεπέρασε τις προσδοκίες της MicrosoftE3 2018: Δύο νέα expansions για το Sea of ThievesSea of Thieves: Λεπτομέρειες για το The Hungering Deep Expansion

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα