Το Legendary Collection του Destiny 2: Forsaken θα περιέχει όλα τα expansions

Όλα σε ένα.

Η Legendary Collection του Destiny 2: Forsaken θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το Forsaken expansion στις 4 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, μαζί με τα Curse of Osiris, Warmind και φυσικά Forsaken DLC.

H Bungie ανακοίνωσε σήμερα -μαζί με ένα νέο τρέιλερ- πως η συγκεκριμένη collection θα κοστίζει 70 ευρώ και θα περιέχει ό,τι χρειάζεται ο χρήστης ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στην τελευταία περιπέτεια του παιχνιδιού, αφού το Forsaken

DLC απαιτεί από τον παίχτη να έχει στην κατοχή του όλα τα προηγούμενα expansions.

Η συγκεκριμένη συλλογή δεν περιλαμβάνει το Destiny 2: Annual Pass το οποίο παρέχει πρόσβαση σε τρία μικρά DLC, τα Black Armory (κυκλοφορία τον χειμώνα του 2018), Joker's Wild (κυκλοφορία την άνοιξη του 2019) και Penumbra (κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2019).

Το Destiny 2: Annual Pass πωλείται ξεχωριστά ή συμπεριλαμβάνεται στην Destiny 2: Complete Collection, η οποία έχει όλα τα περιεχόμενα της Legendary Collection, συν το Annual Pass, στην τιμή των 100 ευρώ.

Το Forsaken expansion του Destiny 2 θέτει την αρχή της δεύτερης χρονιάς του παιχνιδιού και θα μεταφέρει τους Guardians σε νέες τοποθεσίες του Reef αλλά και σε μία μοναδική νέα περιοχή που ονομάζεται Dreaming City. Θα υπάρχουν νέα modes, όπως το Gambit και το Breakthrough, αλλά και νέα supers, όπλα και άλλα πολλά.

To Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection και το expansion θα κυκλοφορήσουν σε PlayStation 4, Xbox One, and PC στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018. Στις 28 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το πρώτο pre-patch, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στους παίχτες να δουν μερικές από τις νέες αλλαγές που θα έρθουν στο παιχνίδι, όπως για παραδειγμα στα weapon slots και στο bulk shader.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceTo NBA Live 19 φέρνει τις γυναίκες στα ψηφιακά παρκέΈρχεται η WOOOOO Edition για το WWE 2K19Το Grand Operations του Battlefield 5 θα έρθει λίγο μετά την κυκλοφορία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα