Κάναντι: "Καθοριστική η στήριξη του κόσμου στο πρόσωπό μου" (video)

Στα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες, αναφέρθηκε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ατρομήτου:

«Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας το σημερινό. Μπήκαμε καλά στα πρώτα 35 λεπτά και πήραμε το προβάδισμα με το ωραιο γκολ του Ενσικουλού.

Στο δεύτερο μέρος δείξαμε σταθερότητα
στην άμυνα και στην επίθεση θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς με τον Κουλούρη. Στο τέλος ήρθε η νίκη που μας κάνει όλους χαρούμενους.

Μετά από πολύ έντονες εβδομάδες με πολλά και δύσκολα ματς οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και πλέον έχουμε μια εβδομάδα για να τα γεμισουμε τις μπαταρίες μας για το ματς που ακολουθεί με τα Γιάννενα».

Για τη φάση του Ουάρντα και τις κακές διαιτησίες: «Δυστυχώς τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουμε σωστες διαιτητικές αποφάσεις και πιστεύω αυτό θα αλλάξει. πιστεύω ότι όλα είναι δανεικά και κάποια στιγμή γυρίζουν πίσω».

Τέλος ο Κάναντι έκανε και μια ξεχωριστή αναφορά στους οργανωμένους οπαδούς που βρέθηκαν το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μου. Είναι θαυμάσιοι. Η στήριξη που έδειξαν χθες στην ομάδα και σε μένα προσωπικά ήταν καθοριστική».
Keywords
Τυχαία Θέματα