Πιτίνο: "Αξέχαστη εμπειρία".

Λίγο μετά το τέλος του 23ου All Star Game οι τέσσερις προπονητές των δύο ομάδων, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου δε μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους αλλά και τη χαρά τους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο τόνισε:
«Ήταν διασκεδαστικά!
Αυτό έχει σημασία. Η άμυνα που παίξαμε σήμερα μου θύμισε μερικές από τις κακές ομάδες μου. Οι Έλληνες το διασκέδασαν πιο πολύ! Ήταν απολαυστικό να τους δω, να γνωρίσω κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Είναι ωραίο να βλέπεις παίκτες να το διασκεδάζουν!».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ,ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της ομάδας του εξηγώντας πως πιο σημαντικό ήταν που διασκέδασε ο κόσμος.

«Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν μία πολύ θετική μέρα, μια ωραία μέρα για τους φίλους του μπάσκετ, σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, με μεγάλη ιστορία και τεράστια μπασκετική κουλτούρα. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να θεωρήσεις ότι ο προπονητής κερδίζει και άλλα που κερδίζουν οι παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Σίγουρα δεν ήταν μία από αυτές τις μέρες. Ας ρίξουμε το φταίξιμο στους προπονητές. Το πιο σημαντικό ήταν ότι το διασκέδασε ο κόσμος».

Ο κόουτς της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι ήταν πιο ήρεμος καθώς η ομάδα του σε λίγες μέρες έχει αγώνες για το διηπειρωτικό.

«Μεγάλη χαρά να είμαι εδώ, να μοιραστώ αυτή την ημέρα με όλους. Είναι υπέροχη ημέρα, είχα λίγα λεπτά να κάνω μια βόλτα στην παραλία, ήξερα μόνο τα γήπεδα μέχρι τώρα στη Θεσσαλονίκη. Απόλαυσα την ημέρα εδώ, λίγες ώρες πριν φύγουμε με την ΑΕΚ για τη Βραζιλία για ένα σημαντικό “ραντεβού”, για εμένα, τους παίκτες και τους φιλάθλους μου. Το μπάσκετ ήταν μόνο ένα μικρό μέρος μιας μεγάλης ημέρας που πέρασα στη Θεσσαλονίκη».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε:
«Πολύ καλό διήμερο, το οποίο αποφόρτισε όλους τους ανθρώπους στα αγωνιστικά τμήματα, διασκεδάσαμε, μιλήσαμε. Ήταν ένα εξαιρετικό διοργανωμένο διήμερο, το γήπεδο γέμισε παιδιά. Είναι ένα επιτυχημένο All Star, με μεγάλη θεματολογία, σε ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο. Εμείς το διασκεδάσαμε, ελπίζουμε και του χρόνου».
Keywords
Τυχαία Θέματα