Καμπερίδης: "Δεν τελείωσε η πρόκριση..."

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μετά τη νίκη που πέτυχε η ομάδα την Τρίτη (25/9) επί της Νίζνι εκτός έδρας. Όπως τόνισε ο Έλληνας προπονητής, μπορεί η επιτυχία αυτή να προκαλεί ενθουσιασμό, όμως, η υπόθεση πρόκριση δεν τελείωσε ακόμη για τους "κίτρινους".
"Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης! Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε
να είχαμε τελειώσει τον αγώνα με μεγαλύτερη διαφορά, αν δεν κάναμε κάποια λάθη στο τέλος", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Και συμπλήρωσε: "Στο διάστημα που μεσολαβεί, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να παρουσιάστουμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι. Η Νίζνι είναι μια έμπειρη ομάδα, με βάθος, και γι' αυτό θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση".
Keywords
Τυχαία Θέματα