Καμπανάκι κινδύνου από τον Φοίνικα

Το πρώτο ηχηρό καμπανάκι κινδύνου για την βιωσιμότητα κτύπησε δυνατά στη Σύρο για τον Φοίνικα. Η διοίκηση του 3ου της περσινής σεζόν ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση η ομάδα αφού μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν βρεθεί υποστηρικτές για να προχωρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί Φίλαθλοι -Χορηγοί-Υποστηρικτές του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Η Διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές
της και γενικά όλους τους φιλάθλους του νησιού μας, ότι παρ όλες τις προσπάθειες της για την συγκρότηση νέου Τ.Α.Α , που θα ηγηθεί της προσπάθειας στην Α1 Επαγγελματική κατηγορία την σαιζόν 2019-2020, αυτό δεν κατέστει δυνατό.

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους τοπικούς φορείς του Νησιού μας, τους επαγγελματίες, αλλά και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ότι ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την κορωνίδα του Αθλητισμού που έχει το νησί μας και το προβάλλει παντού. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, εφόσον δηλώνουμε ότι θέλουμε να υπάρχει συνέχεια στην ήδη λαμπρή ιστορία της εδώ και πάνω από μία δεκαετία.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα αυτή, να το πράξουν άμεσα, έτσι ώστε με επαγγελματική οργάνωση να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της ομάδας και να βαδίσει με σταθερά βήματα στο μέλλον, διατηρώντας τα κεκτημένα στο χώρο του επαγγελματικού Volley.

Επιπλέον της άμεσης οικονομικής στήριξης, η ομάδα μας χρειάζεται στελέχη, κυρίως με μεράκι και διάθεση να προσφέρουν χρόνο και ενέργεια, για να πάμε την ομάδα, που όλος ο κόσμος του Volley έχει εκτιμήσει για τον αθλητικό πολιτισμό που μεταδίδει, ακόμα ψηλότερα.

Τώρα πρέπει να στηρίξουμε αν θέλουμε συνέχεια.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ΑΟ Φοίνικα Σύρου
Keywords
Τυχαία Θέματα