Ενέα Μιχάι: «Να δικαιώσω όσους με πίστεψαν» (vid)


Εδώ και λίγες ώρες ο Ενέα Μιχάι ανήκει στο δυναμκό του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου». Μιλώντας στο επίσημο διαδικτυακό, τηλεοπτικό κανάλι της ΠΑΕ, PAOK TV έκανε λόγο για προσπάθεια κι αποφασιστοκότητα να δικαιώσει όλους όσοι τον πίστεψαν.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πολύ τιμητικό για έναν ποδοσφαιριστή, ειδικά
νεαρό, να ακούγεται το όνομά του για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα».

Και συνέχισε: «Ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, μια ομάδα που υπάρχει πίεση, έχω προετοιμαστεί και πνευματικά και σωματικά. Με τη σειρά μου θέλω να βοηθήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για να καταλήξει: «Προσωπικά πιστεύω πως ο Κρέσπο με τον Βαρέλα είναι το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Πιστεύω πως αυτή η τετράδα, ο καθένας ξεχωριστά έχει να κερδίσει από τον διπλανό του. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ, να κλέβω καθημερινά πράγματα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές και να αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα