Οι φιλοδοξίες του Χατζηισαΐα είναι στο εξωτερικό

Μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στον Ατρόμητο, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας κατά δήλωσή του στο novasports.gr λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν είχε αναφερθεί στην επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ στον οποίο και ανήκει.

Ο 26χρονος αμυντικός βοήθησε και βοηθήθηκε από τον Ατρόμητο και πλέον ήθελε να "καθιερωθεί στον πρωταθλητή". Με τους Περιστεριώτες μέτρησε 55 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ένα γκολ
και τρεις ασίστς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να μην πάρει στην προετοιμασία τον Χαζτηισαΐα με τον ΠΑΟΚ να είναι ανοιχτός σε προτάσεις για ενδεχόμενη πώλησή του. Κι όλα αυτά ενώ πέρσι (μετά την πρώτη εξαιρετική χρονιά με τον Ατρόμητο) ο Δικέφαλος του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του novasports.gr στα γραφεία του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει τέσσερις προτάσεις από το εξωτερικό με τις συγκεκριμένες ομάδες να επιθυμούν δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020. Τις δύο από αυτές προτάσεις ο Χατζηισαΐας τις αποδέχθηκε και ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα εκτός Ελλάδας.

Ωστόσο φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει αυτές τις προτάσεις καθώς στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ικανοποίηση για τη διαχείριση του ποδοσφαιριστή από τον Ατρόμητο, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του παίκτη για τρίτη χρονιά στην ομάδα.

Όπως όμως δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, πολλά θα εξαρτηθούν από το τί θέλει κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Λίγο πριν κλείσει τα 27 του, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, ο ψηλόσωμος αμυντικός αφού είδε το όνειρό του (με μεγάλη πίστη στον εαυτό του) για παραμονή στον ΠΑΟΚ να μη γίνεται πραγματικότητα, έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν προτάσεις.

Στον Ατρόμητο θα ήθελαν ιδανικά να είχαν και τον δεύτερο βασικό στόπερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία που ξεκινάει το Σάββατο. Ο παίκτης εκτιμώντας όλα όσα του πρόσφερε ο Ατρόμητος κάνει τα δικά του ποδοσφαιρική όνειρα και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και θα πρέπει να θεωείται δεδομένο ότι δε θα έιναι στο αεροπλάνο για Μονταφόν.

Πρόκειται για μια υπόθεση που θα έχει αρκετά ακόμα επεισόδια αλλά για την ώρα όλα δείχνουν πως ο Χατζηισαΐας δύσκολα θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Περιστερίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα