Σκουρτόπουλος: «Γιάννης, ο MVP της καρδιάς μας»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε στο novasports.gr για την τεράστια διάκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το τι σημαίνει να κοουτσάρει κανείς τον MVP του ΝΒΑ, αλλά και τι του είχε πει όταν τον είχε συναντήσει στο Μιλγουόκι.

MVP! Τι λες για αυτή την διάκριση;
Περήφανοι για
το παιδί και ότι έχει πετύχει, πρώτα από όλα για τον άνθρωπο και μετά για τον παίκτη. Αυτή νομίζω ότι πρέπει να είναι η σειρά.

Για το γεγονός ότι – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει τον πολυτιμότερο παίκτη του NBA:
«Είναι μεγάλο πράγμα, δεν είναι λίγο να έχεις στην ομάδα σου ένα τόσο σημαντικό παίκτη. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΝΒΑ και το υπόλοιπο μπάσκετ είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, άλλα δεδομένα. Το καλό για εμάς είναι πως ο Γιάννης μπορεί να ανταποκριθεί και στους δύο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ στο έπακρο και ταυτόχρονα να είναι και αυτός ευχαριστημένος με αυτό που συμβαίνει».

Έχεις μιλήσει μαζί του από χθες βράδυ;
Όχι, όχι. εγώ ξέρεις τι άνθρωπος είμαι, δεν παίρνω μέρος σε αυτά. Μίλησα μαζί του όταν έπρεπε. Του το είχαμε πει όταν πήγαμε να τον δούμε στο Μιλγουόκι πως είναι ο MVP της καρδιάς μας, ότι και να γίνει, πάρει – δεν πάρει το βραβείο. Να το απολαύσει μαζί με την οικογένεια του, να ξεκουραστεί και να μαζευτούμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά για να κάνουμε κάτι καλό.
Keywords
Τυχαία Θέματα