Κ. Κουλιεράκης: «Ήμουν αποφασισμένος πως μόνον έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου»

Από το ναδίρ στο… ζενίθ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και μαζί του όλος ο ΠΑΟΚ καθώς από… μοιραίος στη φάση της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έγινε ήρωας σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Όπως σημείωσε μετά το ματς μιλώντας στην COSMOTETV: «Μέχρι τη στιγμή του λάθος όλα πήγαιναν τέλεια για μένα και την ομάδα. Ένιωθα καλά στο παιχνίδι. Έγινε το λάθος, συμβαίνουν αυτά όμως. Δεν έπεσα ψυχολογικά και εγώ και η ομάδα, πιέσαμε για

να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν καλοί, ανταγωνιστικοί και τα καταφέραμε στο τέλος. Άλλαξα… θέση το μυαλό μου αμέσως μετά το λάθος, έμεινα ψύχραιμος και διόρθωσα το λάθος μου με ένα γκολ».

Για τη στήριξη των συμπαικτών του στην άτυχη στιγμή που είχε: «Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν υποστηρικτικοί μαζί μου. Έφτιαξα τη ψυχολογία μου και το ομαδικό πνεύμα με βοήθησε».

Και κατέληξε μιλώντας για τη… λύτρωσή του: «Ήμουν αποφασισμένος πως μόνο έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου. Με γκολ. Στη φάση που το πέτυχα, το πίστευα, είπα τον Τσιγγάρα μου κάνε μου μπλοκ για να βρεθώ στη φάση και έτσι έγινε και την έσπρωξα στα δίχτυα. Συνεχίζουμε την ίδια νοοτροπία, είμαστε πρώτοι και είμαστε κοντά στην πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα