Μαρτίνεθ: “Κακή αντίδραση μετά το 0-2”

Το τελικό 2-2 των “ερυθρόλευκων” και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε, ενόχλησε τον τεχνικό του Ολυμπιακού Ντιέγκο ΜΑρτίνεθ.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μοιάζει σα να ήταν… πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, γίναμε νευρικοί μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, όμως παραμείναμε

ενωμένοι και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα μας έκανε κακό το γκολ και η αποβολή, από εκεί και μετά χάσαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ του αντιπάλου μας ήταν οφσάιντ, είναι όμως σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε.

Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας, πολλά μπορούν να συμβούν. Θα διεκδικήσουμε τους περισσότερους βαθμούς και όταν τελειώσει ο όμιλος θα δείξει ο καθένας που αξίζει να βρίσκεται. Αυτό το ματς θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, όταν βρισκόμαστε στη δυνατή μας κατάσταση, να είμαστε πιο καταιγιστικοί, να βάζουμε περισσότερα γκολ και να τελειώνουμε τα ματς, αλλιώς θα το πληρώσουμε κάτι που συνέβη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα