Ίσως έχουμε σύντομα νέο κόμικ Locke and Key

Επιστρέφουμε στο Keyhouse;

Ίσως δούμε ένα νέο κόμικ βασισμένο στην αμερικανική σειρά φαντασίας-τρόμου "Locke and Key".

Η εκδοτική IDW έκανε tweet μια σελίδα νέου "Locke and Key" art, που δείχνει ένα περίεργο σφυρί με το σύμβολο του Keyhouse, τα ονόματα των δημιουργών του "Locke and Key", Joe Hill και Gabriel Rodriguez, και το λεκτικό "IDW SDCC 2019" στο κάτω μέρος, που

αφήνει να εννοηθεί ότι κάποια σχετική αποκάλυψη θα έχουμε στο πάνελ της IDW στο φετινό San Diego Comic-Con τον Ιούλιο.

pic.twitter.com/CRzKRatFGX

— IDW Publishing (@IDWPublishing) June 12, 2019

H βασική ιστορία του "Locke and Key" που τα παιδιά της οικογένειας Locke προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στη δολοφονία του πατέρα τους ενώ συγχρόνως πολεμάνε μια ένα μυστήριο πλάσμα με διάφορα μαγικά κλειδιά έχει τελειώσει, αλλά έχουν κυκλοφορήσει διάφορα spin-offs με άλλες ιστορίες για τα κλειδιά του Keyhouse σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οπότε αυτό το tease ίσως είναι κάτι παρόμοιο.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα προηγούμενα one shots παρακάτω. Προσοχή, το τελευταίο (Grindhouse) περιλαμβάνει γραφικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο κόμικ θα κυκλοφορήσει από το Netflix οπότε θα μπορούσε να είναι κάτι που συνδέεται με την ιστορία αυτού.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέα υπηρεσία για comics αλά Spotify Σουπερήρωες πεθαίνουν και μεταμορφώνονται στο νέο τεύχος του DCeased O Doctor Manhattan αποκαλύπτει τη φύση του DC Multiverse

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα