Ε3 2019: Το The Witcher 3 έρχεται στο Switch

Αλλά έχει ένα δυο προβλήματα.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η CD Projekt ανακοίνωσε ότι το The Witcher 3: Wild Hunt έρχεται στο Nintendo Switch. Όμως πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη κονσόλα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει την άνεση του gaming από τον καναπέ με το φορητό gaming.

Όταν λοιπόν αποφασίσετε να

απομακρυνθείτε από την τηλεόραση σας το παιχνίδι θα τρέχει στα 540p, όπως παρατήρησε πρώτο το GameSpot, ενώ σε περίπτωση που παίξετε χρησιμοποιώντας την τηλεόραση σας το παιχνίδι θα τρέχει στα 720p. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν αργότερα και από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

Ο λογαριασμός του παιχνιδιού επίσης επιβεβαίωσε ότι ότι το παιχνίδι θα καταλαμβάνει 32GB αλλά θα περιλαμβάνει τα πάντα: τα expansion Hearts of Stone και Blood and Wine συν 16 επιπλέον DLC. Δεν θα χρειαστεί κάποιο download αλλά δεν θα υποστηρίζει cross-saves. Για συγκριση πάντως, στο PC το παιχνίδι πιάνει χώρο 50GB

Ο λογαριασμός επίσης του The Witcher στο Twitter επιβεβαίωσε ότι το βίντεο που είδαμε στο Direct ήταν από το Switch version του παιχνιδιού.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN Greece E3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας του E3 2019: Οι devs του Marvel Ultimate Alliance 3 χαίρονται για τον ερχομό των X-Men E3 2019: Τι ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη τύπου της Microsoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα