Μάθε πως μπορείς να ζήσεις σαν τον Tony Stark του "Avengers: Endgame"

Δες τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός υπερήρωα.

To άρθρο περιέχει spoilers από το "Avengers: Endgame", το οποίο θα έπρεπε να έχετε δει ως τώρα.

Θέλεις να μάθεις πως είναι να ζεις σαν τον Tony Stark; Τώρα έχεις την ευκαιρία. Δυστυχώς, δεν μπορείς να έχεις την στολή του Iron Man και να πετάς, αλλά μπορείς να ενοικιάσεις την καλύβα στην οποία διέμενε κατά τη διάρκεια του "Avengers: Endgame".

Σύμφωνα με το CNN, η καλύβα, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο MCU, μπορεί

να νοικιαστεί μέσω του Airbnb. Περιέχει τρεις κρεβατοκάμαρες, μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι καλεσμένους και βρίσκεται σε μία μεγάλη έκταση στο Fairburn της Georgia. Ιδανική για κηδείες, όπως είδαμε ήδη, ή γάμους, η πρόσβαση στην λίμνη μπορεί να παραχωρηθεί πλήρως.

Όλα δείχνουν ότι ο πελάτης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η μικρότερη διαμονή είναι τρία βράδια και κάθε βράδυ κοστίζει $800. Η καλύβα βρισκόταν στο site για αρκετό καιρό, αλλά είδε την αποθέωση με την εμφάνισή της στην ταινία.

Ο ιδιοκτήτης, Ed Durden, είπε στο CNN ότι αυτή η φάρμα δεν απέκτησε πρώτη φορά δεσμούς με τον καλλιτεχνικό κόσμο μέσω της ταινίας. Είχε φιλοξενήσει μέλη της παραγωγής του "Black Panther", όπως και του "The Mule" του Clint Eastwood.

Εσείς θα πηγαίνετε αν είχατε τη δυνατότητα; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΤο Avengers: Endgame είναι η 2η ταινία που περνάει τα $800 εκ. στις ΗΠΑΤο "Avengers: Endgame" ξεπερνά το "Avatar" στο box office των ΗΠΑΑναστήθηκε χαρακτήρας του MCU μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα