Οσκαρική η νέα εισαγωγή του GLOW

Τι ρόλο να έχει άραγε;

Μια νέα οσκαρική προσθήκη θα δούμε στην 3η σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς του Netflix, "GLOW".

Σύμφωνα με το FlickeringMyth.com, η Geena Davis υπέγραψε για την ενσωμάτωσή της στο cast της κωμικής σειράς. Θα ενσαρκώνει την Sandy Devereaux St. Clair, την καλλιτεχνική διευθύντρια του Fan-Tan Hotel and Casino στο Λας

Βέγκας, όπου θα καταλήξουν να εμφανίζονται οι Ladies of Wrestling μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν. Η χαρακτήρας, και κατ' επέκταση η ηθοποιός, θα κάνει την εμφάνισή της για πέντε επεισόδια.

H Geena Davis και ο Tom Hanks στο "Α League of Their Own" (1992)

H Davis ξεκίνησε την καριέρα της το 1982 με την ταινία "Tootsie", πλάι στον Dustin Hoffman. To 1988 πρωταγωνίστησε στο "The Accidental Tourist", το οποίο της χάρισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, ενώ μέσω του "Beetlejuice" (1988) απέκτησε φήμη. Άλλες ταινίες της είναι οι "Thelma & Louise" (1991) και το franchise "Stuart Little". Πρόσφατοι τηλεοπτικοί της ρόλοι είναι οι Dr. Nicole Herman στο "Grey's Anatomy" και Regan MacNeil στο "The Exorcist" (2017). Αναμένουμε να ακούσουμε τη φωνή της στη σειρά κινουμένων σχεδίων "She-Ra and the Princesses of Power" ως Huntara. Το 2019 κέρδισε το ειδικό Όσκαρ, Jean Hersholt Humanitarian Award, για τη συνεισφορά της στην ισάξια μεταχείριση των γυναικών στον επαγγελματικό κόσμο.

Η σειρά δημιουργήθηκε από την Liz Flahive, γνωστή σεναριογράφο για τα "Homeland" και "Nurse Jackie", και την Carly Mensch, των "Nurse Jackie", "Weeds" και "Orange Is the New Black". Μαζί τους, και ως εκτελεστικοί παραγωγοί, βρίσκονται και οι Jenji Kohan, η δημιουργός του "Orange Is the New Black", Tara Herrmann και o Mark Burley.

Η νέα σεζόν θα λαμβάνει χώρα στο Vegas Strip της δεκαετίας του '80 και η Flahive είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι "η εξερεύνηση του Λας Βέγκας ήταν στα σχέδια της σειράς", ωστόσο τα πράγματα δυσκόλεψαν καθώς "πολλές από τις τοποθεσίες που θέλαμε δεν υπάρχουν πια".

Η σειρά έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση του κοινού, μαζί με δύο υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, συγκεκριμένα για τις κατηγορίες Καλύτερης Κωμικής Σειράς και Καλύτερης Ηθοποιού Β' Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Η 3η σεζόν του "GLOW" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Ακόμα μία σεζόν για την κωμική σειρά πάλης, "GLOW"
Keywords
Τυχαία Θέματα