Ινσίνιε: «Στόχος η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ!»

Ο Λορέντσο Ινσίνιε κατέστησε σαφές ότι η Νάπολι βρίσκεται στο Europa League για να κερδίσει το τρόπαιο.
Η Νάπολι κατάφερε να προκριθεί με συνολικό σκορ 5-1 απέναντι στη Ζυρίχη στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, 30 χρόνια από τον τελευταίο θρίαμβο της.

«Έχουμε παίξει όπως έπρεπε μέχρι τώρα», δήλωσε ο αρχηγός πλέον της Νάπολι σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό. «Ο Κάρλο Αντσελότι μας είπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τα ηνία από την αρχή. Το κάναμε αυτό και τώρα είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την ευρωπαϊκή πορεία.

Έχουμε ένα καλό σύνολο παικτών και πιστεύουμε στη δυναμική μας. Δουλεύουμε σκληρά και γνωρίζω ποιες θυσίες κάναμε με τα χρόνια για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.
Τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα μεγάλο τρόπαιο και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
«Είναι μια πηγή υπερηφάνειας για μένα και αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης, να είμαι αρχηγός. Έχω κάνει πολλές θυσίες στη ζωή μου για να φτάσω εκεί που είμαι και είμαι περήφανος που η ομάδα με αντάμειψε με αυτόν τον τρόπο. Είμαι Ναπολιτάνος και μου αρέσει αυτή η ομάδα. Πιστεύω ότι αν όλοι βάλουμε τα δυνατά μας – η ομάδα και οι οπαδοί μαζί - μπορούμε να επιτύχουμε κάτι σημαντικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα