Ημερομηνία επιστροφής και teaser trailer για το "The Crown"

Η τρίτη σεζόν θα καλύψει την περίοδο 1964-1977

Η τρίτη σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς "The Crown" απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα πρώτο teaser trailer. Στις 17 Νοεμβρίου, οι Olivia Colman, Tobias Menzies και Helena Bonham Carter θα συνεχίσουν την παρουσίαση της ζωής των Queen Elizabeth II, Prince Phillip και Princess Margaret αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το Netflix,

"H τρίτη σεζόν του 'The Crown' έχει γραφτεί από τον υποψήφιο για Όσκαρ, Peter Morgan, και πρωταγωνιστούν οι βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman ως Queen Elizabeth II, ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Tobias Menzies ως Prince Phillip, η υποψήφια για Όσκαρ και βραβευμένη με Emmy, Helena Bonham Carter ως Princess Margaret, ο Ben Daniels ως Tony Armstrong-Jones, ο Josh O'Connor ως Prince Charles, η Erin Doherty ως Princess Anne, η Marion Bailey ως Queen Mother και ο Jason Watkins ως Prime Minister Harold Wilson. Η τρίτη σεζόν θα καλύψει την περίοδο 1964-1977".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΒρέθηκε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα για τη σειρά "The Crown"Τη 'Σιδηρά Κυρία' μάλλον θα υποδυθεί η Gillian Anderson στην 4η σεζόν "The Crown"Στο cast του "The Crown" βρήκε μία θέση η Emerald Fennell

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα