Team USA: Εκτός και ο Λάουρι από το Παγκόσμιο!

Team USA: Νέα απουσία. Αυτή τη φορά με… δικαιολογία. Αλλά θα καταγραφεί στις ήδη πολλές απουσίες της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Κάιλ Λάουρι ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ρόστερ της Team USA για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, εξαιτίας ενός προβλήματος στον αντίχειρα του.

Ο πρωταθλητής με τους Τορόντο Ράπτορς υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν από μερικές εβδομάδες προκειμένου να σταματήσει ο πόνος στο

χέρι του. Από έναν τραυματισμό που κουβαλούσε από την Άνοιξη!

«Είχα την ελπίδα να είμαι έτοιμος για το τουρνουά, αλλά δεν πήρα το ΟΚ για να συμμετάσχω στις δραστηριότητες της ομάδας. Αγαπώ να παίζω για την Εθνική ομάδα και ελπίζω να είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την πατρίδα μου στην αναζήτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου σε επόμενες διοργανώσεις», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που ανέβασε στο Instagram o Λάουρι.

View this post on Instagram

Go USAB!!

A post shared by Kyle Lowry (@kyle_lowry7) on Aug 12, 2019 at 2:23pm PDT

Ο Λάουρι μπαίνει σε μία μεγάλη λίστα των παικτών που έχουν αποχωρήσει:Μπράντλεϊ Μπιλ (Γουίζαρντς)Άντονι Ντέιβις (Λέικερς)Έρικ Γκόρντον (Ρόκετς)Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς)Τομπάιας Χάρις (Σίξερς)Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς)Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς)Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Μπλέιζερς)Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς)Μόντρεζλ Χάρελ (Κλίπερς)Τζέι Τζέι Ρέντικ (Πέλικανς)Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς)Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς)Τζούλιους Ραντλ (Νικς)Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς)Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ)Θάντεους Γιανγκ (Μπουλς)Μάρβιν Μπάγκλεϊ (Κινγκς)

Η Team USA έχει προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία, Αυστραλία και Καναδά.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Team USA: Εκτός και ο Λάουρι από το Παγκόσμιο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα