Λάμπαρντ: «Θέλουμε απελπισμένα το Σούπερ Καπ»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ τονίζει ότι η Τσέλσι θέλει πάση θυσία να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την Τετάρτη απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων ως παίκτης είχε συμμετάσχει σε δύο χαμένους τελικούς της διοργάνωσης κόντρα σε Ατλέτικο και Μπάγερν, οπότε θα ήθελε να γράψει το όνομά του στην ιστορία, οδηγώντας την Τσέλσι στο συγκεκριμένο τρόπαιο για πρώτη φορά από το 1998.

«Είναι ένα τρόπαιο που ο σύλλογος θέλει απελπισμένα να κατακτήσει. Δεν
το έχω κατακτήσει ποτέ, όπως και πολλοί από τους παίκτες μου, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα. Απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα της Λίβερπουλ σε έναν τελικό, η ένταση θα είναι μεγάλη. Μπορεί να χάσεις έναν τελικό, αλλά όχι γιατί δεν θα είσαι προετοιμασμένος ή επειδή δεν έχεις τη δίψα», είπε στην ΟΥΕΦΑ, ο Άγγλος τεχνικός, ο οποίος ετοιμάζεται να προπονήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενθυμούμενος την καλύτερη ανάμνησή του από την διοργάνωση:

«Ήταν η στιγμή που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από το πέναλτι του Ντρογκμπά (σ.σ.: η νικητήρια εκτέλεση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2012). Δεν είχα απολαύσει το ματς, ήταν οδυνηρό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μέχρι τα πέναλτι, αλλά εκείνη η στιγμή ήταν συγκλονιστική».
Keywords
Τυχαία Θέματα