10 δημοφιλείς χοροί του Fortnite και από που εμπνεύστηκαν

Do the floss dance.

Το Fortnite είναι το δημοφιλέστερο Battle Royale παιχνίδι αυτή τη στιγμή και παίκτες όλων των ηλικιών το έχουν δοκιμάσει.

Ένα πολύ δημοφιλές μέρος του παιχνιδιού της Epic Games, εκτός από τα Emojis, είναι και τα dance moves που έχει φέρει μαζί του και κάθε παίκτης που σέβεται τον εαυτό του, μπορεί να κάνει σίγουρα 3 από αυτά.

Ωστόσο, αυτές οι κινήσεις δεν αποτελούν ακριβώς παρθενογέννεση, οπότε

πάμε να δούμε από που έχουν εμπνευστεί 10 δημοφιλείς χοροί του Fortnite.

10. HYPE

(Πηγή - ZaeHD & CEO)

To hype είναι μεγάλο όταν μιλάμε για αυτήν την κίνηση στο Fortnite. Μπορείτε να τη δείτε στον δρόμο, σε πάρτυ, ακόμα και σε γάμους, μετά τη 1:00 το βράδυ που μπαίνουν τα πιο funky κομμάτια και μπορούμε επιτέλους να ξετυλίξουμε τον "γκρουβάτο" εαυτό μας.

Ωστόσο, η έμπνευση ήρθε από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Shoot", από τον Blocboy JB, ενώ παράλληλα τότε, είχε και διαφορετικά όνομα, καθώς αποκαλούταν "Shoot Dance". Τελικά το "Hype Dance" κέρδισε αυτόν τον αγώνα και πλέον αυτές οι δύο λέξεις μπορούν να προκαλέσουν μια ολόκληρη παρέα για frenzy καταστάσεις.

9. FLOSS

Όχι δεν εννοούμε τον καθαρισμό των δοντιών, αλλά αν παίζετε Fortnite, αυτό το ξέρετε ήδη. Το "Floss Dance" είναι ίσως ο πιο δημοφιλής χορός εκτός παιχνιδιού και παρόλο που φαίνεται εύκολο στο μάτι, στην πράξη είναι λίγο περίπλοκο.

Η τρέλα του χορού αυτού ξεκίνησε από τον Russell Horning, ή αλλιώς Backpack Kid, και το βίντεο κλιπ του Floss, που μπορείτε να δείτε παραπάνω. Αργότερα το είδαμε σε συναυλία της Katy Perry και πλέον υπάρχουν ελάχιστα χορευτικά βίντεο που δεν το περιλαμβάνουν.

8. ΗΟΟΤΝΑΝΝΥ

(Πηγή: Bri Chi)

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Jim Carrey έχει έμφυτη την κωμωδία, αλλά σίγουρα δεν περιμένα ότι ένας τυχαίος χορός του, από την ταινία Dumb & Dumber, θα εμφανιστεί στο Fortnite.

Γνωστή ως "Hootnanny", η κίνηση αυτή μένει ζωντανή 25 χρόνια μετά και μπορείτε να το αποκτήσετε για 500 V-BUCKS, στο store του παιχνιδιού. Ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε περισσότερες κινήσεις του ηθοποιού, γιατί σίγουρα έχει πολύ γέλιο ακόμα να προσφέρει.

7. JUBILATION

(Πηγή: halimsujanto)

Αν αυτό το dance move δεν δείχνει χαρά, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Χέρια στον αέρα και πόδια που ακουμπούν στις μύτες το έδαφος και κουνιούνται πάνω κάτω με μανία.

Ο πολύ γνωστός χορός, που χρησιμοποιείται από τους παίκτες για διάφορους λόγους, όπως νίκες της ομάδας, kills κλπ, εμπνεύστηκε από την σειρά Seinfeld και συγκεκριμένα την σκηνή όπου η Julia Louis-Dreyfus επιστρέφει από διακοπές και βλέπει τους φίλους της και η χαρά της επανένωσης οδήγησε στο αποτέλεσμα που βλέπετε παραπάνω.

6. DANCE MOVES

(Πηγή: SchnufSchnuf)

Το "Dance Moves" είναι μια κίνηση που, καλύτερα να την βλέπεις, παρά να την κάνεις και είναι μάλιστα από τις πρώτες στο Fortnite. Σίγουρα οι επαγγελματίες χορευτές το βρίσκουν πολύ εύκολο, αλλά όταν το είδαμε πρώτη φορά, σίγουρα ενθουσιαστήκαμε από τις ικανότητες του Donald Faison.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Faison είχε το ρόλο του Christopher Turk, ο οποίος, προσπαθώντας να μπει στην μπάντα του νοσοκομείου, περνάει από οντισιόν, στην πέμπτη σεζόν και ακολουθεί την παραπάνω χορευτική ρουτίνα, στους ρυθμούς του "Poison" από τον Bell Biv DeVoe.

5. CHICKEN

(Πηγή: CM8)

Ξεχάστε ο,τι ξέρατε για τις κότες και πώς αντιδρούν, πώς ακούγονται και γενικότερα αφήστε τα πουλερικά του χωριού στην άκρη και πιάστε το "Chicken Dance" του Fortnite.

Η εν λόγω κίνηση θα έπρεπε να είναι offensive, αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο αστεία, που δεν μπορούμε να προσβληθούμε. Χρησιμοποιείται συνήθως για να κοροϊδία ενάντια στον αντίπαλο, αλλά κάθε άλλο παρά αυτό είναι.

Η έμπνευση ήρθε από την σειρά Arrested Development, όπου o Gob, θέλοντας να αποκαλέσει τον αδερφό του "κότα", ξεκινάει ένα συνονθύλευμα από κινήσεις, που κάθε άλλο παρά κοτόπουλο θυμίζουν. Ωστόσο είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, οπότε τον ευχαριστούμε γι'αυτήν την προσφορά.

4. TIDY

(Πηγή: Interscore Records )

Μια πολύ απλή αλλά πολύ gangsta κίνηση, από τον μεγαλύτερο, cult, gangsta της μουσικής σκηνής.

Σας να μην έφτανε που κυκλοφόρησε το πιο καυτό rap τραγούδι τoυ 2000, η πολύ γνωστή κίνηση από το βίντεο κλιπ του "Drop It Like It's Hot" από τον Snoop Dog και τον Pharrell, έχει καταφέρει να καταλάβει και το παιχνίδι της Epic Games.

Είναι μια πολύ απλή, "καθαρή" κίνηση, αλλά με το που ξεκινήσει κάποιος να την κάνει, δεν γίνεται να μην την αναγνωρίσουν οι γύρω του.

3. ORANGE JUSTICE

(Πηγή: Smokin Rebs )

Το "Orange Justice" Dance είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι αν το community του Fortnite δουλέψει ενωμένο, τότε μπορεί να τα κάνει όλα.

Τα γεγονότα ξεκίνησαν με το Orange Shirt Kid, που έστειλε την συμμετοχή του για τον διαγωνισμό "Boogiedown" και όταν ανακοινώθηκαν οι νικητές, το entry του δεν εμφανίστηκε ούτε στα honorable mentions.

Φυσικά οι παίκτες, που ήδη είχαν αγαπήσει τις κινήσεις του νεαρού, πάτησαν το πόδι τους κάτω και ζήτησα δικαιοσύνη, η οποία ήρθε με την μορφή του χορού "Orange Justice".

2. RIDE THE PONY

"Oppan Gangnam style" λέγαμε το 2012 και μετά από 1 εκατομμύριο επαναλήψεις, κλαίγαμε και λίγο, καθώς δεν μπορούσαμε να ακούμε άλλο το Gangnam Style του PSY.

Ένα φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας, συνεχίζει ακόμα να χορεύεται, αν όχι τόσο έντονα και βέβαια η γνωστή "πόνυ" κίνηση του τραγουδιστή κατάφερε να απλώσει τα πλοκάμια του και στο Fortnite. Μπορεί η κίνηση αυτή να μην χρησιμοποιείται τόσο πολύ, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο δημοφιλής ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

1. FRESH

(Πηγή: Tan Jing Xiang)

Ίσως οι περισσότεροι να είστε πολύ μικροί για τη σειρά "Fresh Prince Of Bel Air", αλλά μέσα από αυτή, είδαμε πολλές χορευτικές κινήσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Μια όμως κατάφερε να βρεθεί στο Fortnite, μετά από 30 χρόνια και αυτό είναι το "Carlton Dance". Στην σειρά λοιπόν, ο Carlton, ακούγοντας το "It's Not Unusual" του Tom Jones, ξεκινά να χορεύει, χωρίς καμία έγνοια στο κεφάλι του, κάτι που στο Fortnite μεταφράστηκε ως "Fresh Dance".

Πλέον, οι παίκτες κινούνται στον ρυθμό του, λίγο πριν ανέβουν στο Bus και ξεκινήσουν τις περιπέτειές τους.

BONUS: BEST MATES

(Πηγή: Marlon Webb)

Βλέπετε τον καλύτερό σας φίλο μετά από πολύ καιρό, ή μια μέρα μετά, το πότε δεν έχει σημασία αρκεί να είστε χαρούμενοι γι'αυτό. Τι κάνετε;

Ο,τι και αν σκεφτήκατε διαγράψτε το, καθώς ο Youtuber και Viner Marlon Webb, μας έφερε έναν νέο τρόπο για να ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε τον κολλητό και μπορείτε να τον δείτε παραπάνω.

Πλέον κυκλοφορεί και στο Fortnite και χρησιμοποιείται για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Περίεργο και ξεκαρδιστικό.

Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένος σας χορός στο Fortnite;

IGN GreeceΌλες οι χώρες έχουν βιντεοπαιχνίδια, μια έχει πρόβλημα θανατηφόρων επιθέσεωνΟι πιο hot gaming κυκλοφορίες του Αυγούστου 2019Όλα τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια του 2020

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα