Η πιο πρόσφατη προσθήκη του "Dune" έχει ήδη 'πατήσει στο διάστημα'

Για αρκετά κοντινό ρόλο σε αυτόν του Chalamet.

Στο cast μίας ακόμα ταινίας φαντασίας προστίθεται ο Oscar Isaac. Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν ρόλο στο reboot του "Dune", σύμφωνα με το Variety.

Ο ρόλος που προορίζεται για τον Isaac είναι αυτός του πατέρα του χαρακτήρα του Timothee Chalamet, που πιθανολογούταν να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο από το καλοκαίρι

του 2018. Το cast συμπληρώνουν οι Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling και Dave Bautista.

Ο σκηνοθέτης των "Blade Runner 2049" και "Arrival", Denis Villeneuve, αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία και συμμετέχει στο σενάριο μαζί με τους Eric Roth και Jon Spaihts.

Μέχρι στιγμής ο Καναδός σκηνοθέτης φαίνεται να έχει έφεση στην επιστημονική φαντασία με το "Arrival" να έχει προταθεί για 8 Όσκαρ, σε κατηγορίες όπως Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.

Το project είχε μείνει στην άκρη για χρόνια, με πολλές εταιρίες παραγωγής να το διεκδικούν. Τελικώς, τα δικαιώματα απέκτησε η Legendary Pictures τόσο για κινηματογραφικές όσο και για τηλεοπτικές μεταφορές του δημοφιλούς, ομότιτλου, μυθιστορήματος του Frank Herbert.

Το "Dune" διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει εξαπλωθεί σε πολλούς πλανήτες και διάφορες βασιλικές οικογένειες ελέγχονται από μία αδίστακτη γαλαξιακή αυτοκρατορία. Η ιστορία ακολουθεί τον Paul Atreides, η οικογένεια του οποίου αναλαμβάνει τον έλεγχο του ερημωμένου πλανήτη Arrakis. Δεδομένου ότι ο πλανήτης αυτός είναι η μόνη πηγή ενός εξαιρετικά πολύτιμου πόρου, ο έλεγχός του δημιουργεί ανταγωνισμό μεταξύ των βασιλικών οικογενειών. Μετά την προδοσία της οικογένειας του Paul, αλλά και του ίδιου, ο Paul ηγείται μίας επανάστασης για να επανακτήσει τον έλεγχο του Arrakis. Η ιστορία εξερευνά τις ίντριγκες της πολιτικής, θρησκευτικά θέματα αλλά και το οικολογικό όραμα του ανθρώπου.

Ο Villeneuve το περιέγραψε σαν "Star Wars για ενηλίκους", ένα πεδίο αρκετά γνωστό για τον Isaac, μιας και τον έχουμε ήδη δει ως Poe Dameron μέσα στο διαστημικό franchise.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Από την Σουηδία έρχεται η νέα προσθήκη του "Dune" του Denis Villeneuve Πιθανή η παρουσία της Rebecca Ferguson στο "Dune" του Villeneuve Στο remake του "Dune" πιθανολογείται να πρωταγωνιστήσει ο Timothee Chalamet του "Call Me by Your Name"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα