Τελευταία προσπάθεια να σώσει την καριέρα του

Ο μαχητής Άντι Μάρει δεν το βάζει κάτω και κάνει την ύστατη προσπάθεια για να συνεχίσει να παίζει τένις, δείχνοντας την ατσαλένια θέλησή του

Τελικά ο Άντι Μάρει πήρε τη μεγάλη απόφαση να περάσει για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην καριέρα του.

Στα 31 του χρόνια, ο σπουδαίος Βρετανός τενίστας, απέδειξε ότι δεν τα παρατάει τόσο εύκολα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

“Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος του πόνου μου” έγραψε ο Μάρει στα social media

και πλέον εισέρχεται στη βάναυση διαδικασία της αποθεραπείας, για δεύτερη φορά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Σίγουρα, το δεύτερο χειρουργείο δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ο Άντι Μάρει δεν μπορούσε να παραβλέψει την απύθμενη αγάπη που ένιωσε από τη συντριπτική πλειοψηφία του τενιστικού κόσμου.

Συνάδελφοι, πρώην θρύλοι του αθλήματος, παράγοντες αλλά και απλοί φίλαθλοι, εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόσωπο του Σκωτσέζου, μόλις εκείνος ανακοίνωσε ότι το Australian Open 2019 ίσως ήταν το τελευταίο του τουρνουά και πως έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από το τένις.

Οι συμβουλές του Μπόρις Μπέκερ, φαίνεται πως έπιασαν τόπο και ο Μάρει αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του.

Στην απόφαση αυτή, έπαιξε ρόλο και η κουβέντα που είχε με τον σπεσιαλίστα των διπλών, Μπομπ Μπράιαν που επέστρεψε στο τένις, έχοντας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

Είναι άγνωστο αν τελικά ο Μάρει καταφέρει να επιστρέψει στο tour, ωστόσο πλέον ξέρει και ο ίδιος ότι έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει…Δίνει μια ακόμη πολύ δύσκολη μάχη και η ευχή όλων είναι να βγει και πάλι νικητής!

The post Τελευταία προσπάθεια να σώσει την καριέρα του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα