To Metro Exodus θα είναι exclusive του Epic Store

Μπαίνει δυναμικά η Epic.

Epic Games και Deep Silver ανακοίνωσαν σήμερα ότι η PC έκδοση του Metro Exodus θα αποτελέσει ακόμα ένα exclusive του Epic Store.

Σε μια σημείωση μάλιστα που άφησαν οι developers στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, ανέφεραν ότι εμπιστεύονται την Epic καθώς παίρνει σημαντικά μικρότερο ποσοστό(12%) σε σχέση με

αυτό που παίρνει η Valve. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store στην τιμή των 50 δολαρίων.

Για όσους πάντως προ-παρήγγειλαν το παιχνίδι στο Steam, η Deep Silver είπε πως θα τους παραδώσει κανονικά το παιχνίδι μαζί με οποιοδήποτε update/DLC μέσω Steam. Το ίδιο ισχύει και για όσους είχαν προ-παραγγείλει το παιχνίδι από κάποιον άλλο retailer. Αργότερα μάλιστα μέσα στο χρόνο τα Metro 2033 Redux και Metro: Last Light Redux θα έρθουν και αυτά με τη σειρά τους στο Epic Store.

"Πιστεύουμε ότι η απόφαση μας αυτή είναι άδικη ως προς τους πελάτες του Steam", αναφέρει η Valve. "Θα θέλαμε λοιπόν να ζητήσουμε συγνώμη από όσους περίμεναν το παιχνίδι να φτάσει στα χέρια τους στις 15 Φλεβάρη αλλά επειδή και εμείς το μάθαμε πριν λίγο θα χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω μέχρι να σας πούμε την τελική ημερομηνία."

"Το Metro Exodus είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς", είπε ο CEO της Epic, Tim Sweeney. "Ξεκινάμε λοιπόν τη συνεργασία μας με τη Deep Silver η οποία μας επέλεξε χάρη στο πιο δίκαιο σύστημα διαμοιρασμού των κερδών που προσφέρουμε, επιτρέποντας έτσι στους developers να επενδύσουν στη δημιουργία σπουδαίων παιχνιδιών".

Με τη σειρά του ο CEO της Deep Silver, Dr. Klemens Kundratitz, δήλωσε ότι, "Χαιρόμαστε για αυτή τη συνεργασία. Η Epic έχει ένα γενναιόδωρο σύστημα διαμοιρασμού κερδών, ένα σύστημα που θα επιτρέψει στους developers να επενδύσουν περισσότερα στη δημιουργία νέου περιεχομένου. Έτσι λοιπόν και εμείς θα μπορέσουμε να επενδύσουμε περισσότερα στο μέλλον του Metro".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Steam χάνει κάποιο παιχνίδι για να γίνει αποκλειστικότητα (ή ημιαποκλειστικότητα) του Epic Store. Η Ubisoft είχε ανακοινώσει ότι το Division 2 θα αποτελέσει exclusive του Epic Store.

Η Epic έκανε την κίνηση της σε μια μάχη που σιγά σιγά αρχίζει να μεγαλώνει. Πώς θα απαντήσει η Valve;

Το Metro Exodus θα κυκλφορήσει σεPC, PS4 και Xbox One στις 15 Φεβρουαρίου του 2019.

IGN GreeceSpider-Man PS4: Gameplay από τα 2 νέα Fantastic Four SuitsΜοντέλο κατηγορεί την Tencent ότι εκμεταλλεύτηκε φωτογραφίες τηςΑνακοινώθηκε το Dragon Ball Game - Project Z για το 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα