Marvel's Spider-Man: Silver Lining Review

H επιστροφή της Silver Sable.

Στο review μας για το Turf Wars DLC του Marvel's Spider-Man, το είχαμε βαθμολογήσει με 8 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:

“Αν και περιμέναμε “μια από τα ίδια” το Turf Wars μας εξέπληξε ευχάριστα με τον υψηλό βαθμό πρόκλησής του και μας έκανε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κρίνουμε ότι η αγορά του είναι επιτακτική. Αν ανήκετε λοιπόν στους λάτρεις του Spider-Man προμηθευτείτε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Πλέον ευχόμαστε η τριλογία να κλείσει με ένα ακόμη καλύτερο DLC

και να αφήσει πίσω το σχετικά “μουδιασμένο” ξεκίνημά της.” Διαβάστε το review του Marvel's Spider-Man: Turf Wars

H τριλογία The City That Never Sleeps που ξεκίνησε με το The Heist έφτασε τελικά στο τέλος της με την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά DLC του Marvel's Spider-Man. To The Heist, στο οποίο ο Spidey ένωσε τις δυνάμεις του με την Black Cat μας άφησε θετικές εντυπώσεις, ωστόσο δεν μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι. Αντιθέτως, το Turf Wars παρουσίασε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο σε ορισμένους τομείς (ιδίως στο storytelling). Μάλιστα το cliffhanger φινάλε του μας έκανε να αγωνιούμε για το φινάλε της τριλογίας. Πάμε να δούμε λοιπόν αν η Insomniac Games θα καταφέρει να κλείσει τον κύκλο του Marvel's Spider-Man με επιτυχία.

To Silver Lining σηματοδοτεί την επιστροφή της Silver Sable, την οποία είχαμε δει στο βασικό game. O σκοπός της μισθοφόρου είναι να επανακτήσει την τεχνολογία και τα όπλα που έκλεψε ο Hammerhead, οπότε πολύ σύντομα θα ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί της. Στο εν λόγω DLC σας δίνει η ευκαιρία να γνωρίσετε λίγο καλύτερα την Silver Sable και να ανακαλύψετε ορισμένες πληροφορίες για το παρελθόν και τα κίνητρά της.

Κατά την ταπεινή μας άποψη το βασικότερο πρόβλημα του Silver Lining είναι ότι... ανοίγει περισσότερους λογαριασμούς από όσους κλείνει. Προφανώς και δεν είμαστε αντίθετοι στη λογική του να αφήσεις κάποιες υποψίες ή ακόμη και να βροντοφωνάξεις ότι θα υπάρξει sequel. Εντούτοις για να ανοίξεις ένα νέο κύκλο θα πρέπει να κλείσεις τον παλιό. Η εντύπωση λοιπόν που αποκομίζουμε από το Silver Lining, αλλά και από ολόκληρη την τριλογία, είναι ότι προετοιμάζει το έδαφος για το sequel του Marvel's Spider-Man.

Από πλευράς περιεχόμενου, το Silver Lining ακολουθεί ευλαβικά την φόρμουλα των προκατόχων του, κοινώς έχουμε 3-4 βασικές αποστολές, μερικά side quests (περιλαμβάνουν νέα Screwball challenges) και τα τυπικά crime missions. H διάρκεια του DLC κυμαίνεται στις τρεις περίπου ώρες και η ολοκλήρωσή του σας ανταμείβει με τρία ακόμη νέα costumes για τον ήρωα σας. O βαθμός πρόκλησης είναι αισθητά αυξημένος σε σύγκριση με το βασικό campaign, όπως ακριβώς είχαμε δει και στο προηγούμενο DLC, ωστόσο το τελικό boss fight ήταν πολύ εύκολο για τα γούστα μας. Όπως είναι φυσικό, ελπίζαμε σε μια επική τελική αναμέτρηση, αλλά δυστυχώς απογοητευτήκαμε.

Το review βασίστηκε στην ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το PS4, η οποία μας παραχωρήθηκε από τη Sony Hellas.

IGN GreeceΓύρισε το Glider Redeploy του FortniteΠρώην developers της Blizzard δουλεύουν σε νέο Marvel παιχνίδιΚαινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: Survival

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα