Η νίκη εξαρτάται από τους παίκτες της ΑΕΚ

Ένα ακόμα απαιτητικό ματς για την ΑΕΚ μπροστά της, ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε όποια κατάσταση οικονομική και αν είναι αποτελεί πάντα ντέρμπι. Ίσως το φετινό ντέρμπι κόντρα στους “πράσινους” να είναι το πιο απρόβλεπτο των τελευταίων χρόνων.

Ο νεανικός ενθουσιασμός των παικτών του “τριφυλλιού” και η διάθεση που βγάζουν στους αγώνες τους, όπως επίσης και το γεγονός πως μετά την πρώτη ήττα στην Τούμπα θα παρουσιαστούν με περισσότερες εμπειρίες κάνουν τον αγώνα με επιπλέον δυσκολίες για την ΑΕΚ.


Μια ΑΕΚ η οποία εάν πιάσει την απόδοση του Β' μέρους κόντρα στον Άρη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και η νίκη θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Εάν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που τους έχει πει ο προπονητής τους τότε δεν θα συναντήσουν προβλήματα. Γιατί ναι μεν υπάρχει ενθουσιασμός και καλό ποδόσφαιρο από τους “πράσινους”, όμως η ποιότητα των “κιτρινόμαυρων” είναι μεγαλύτερη. Η νίκη εξαρτάται από τη συμπεριφορά που θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ σε όλο το 90λεπτο.

Κλείνοντας, το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στο Novasports.gr ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και ότι έχει τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο, όμως θέλει να τον κερδίσει.

Αυτός ο Παναθηναϊκός έχει τις βάσεις του στην περυσινή σεζόν και στον χρόνο συμμετοχής και εμπειριών που συνέλεξαν οι φετινοί πιτσιρικάδες υπό την καθοδήγησή του. Συναισθηματικά δεν θα είναι εύκολο ματς για τον Ουζουνίδη και είναι απόλυτα λογικό.

Από την άλλη όμως ο 46χρονος προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις αδυναμίες αυτών των παικτών και τονίζω ξανά, για ακόμα μία φορά, πως εάν οι “κιτρινόμαυροι” και ειδικά οι επιθετικοί πέραν του τομέα δράσης τους συμπεριφερθούν σωστά τακτικά τότε η νίκη είναι δική τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα