Ινφαντίνο: «Ήμουν σίγουρος πως θα συναντούσαμε αντιπαλότητα»

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο απάντησε στις κατηγορίες πως η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν εφαρμόζει το Financial Fair Play με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις ομάδες παγκοσμίως. Η γερμανική εφημερίδα «Spiegel» είχε κατηγορήσει τη FIFA, πως δεν έχει εφαρμόσει τις προβλεπόμενες ποινές στις περιπτώσεις των Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι. Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία
τονίζει πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει στόχο να πλήξει τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Ο ίδιος τόνισε σχετικά με τις συγκεκριμένες καταγγελίες: «Είναι πάντοτε πρόκληση το να αλλάζεις πράγματα, να προχωράς και να ενώνεις τον κόσμο ώστε να κάνεις καλύτερα τα πράγματα. Και εφαρμόζοντας με αποφασιστικότητα τις μεταρρυθμίσεις στη FIFA, ήμουν πάντοτε σίγουρος ότι θα συναντούσε μεγάλη αντιπαλότητα, ειδικά από αυτούς που δεν μπορούν πια να βγάλουν ντροπιαστικά κέρδος από το σύστημα στο οποίο ανήκαν».

Στη συνέχεια, ο Ινφαντίνο υπογράμμισε: «Αλλά, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκλέχτηκα και για εμένα υπάρχει μόνο ένα και μοναδικό στοιχείο στο οποίο έχω επικεντρωθεί, να βελτιώσω και να αναπτύξω το ποδόσφαιρο σε παγκόσμια κλίμακα. Σήμερα είμαι πιο αφοσιωμένος και αποφασισμένος από ποτέ για να εκπληρώσω το στόχο μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα