Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης καρκίνου του δέρματος σώζει ζωές

Bad Birnbach (Γερμανία), 30 Μαΐου 2019 - Η FotoFinder Systems GmbH, μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες κατασκευάστριες συστημάτων ιατρικής απεικόνισης για την δερματολογία, παρουσιάζει το bodystudio ATBM master. Πρόκειται για το πρώτο σύστημα που επιτρέπει τη χρήση της Ολικής Δερματοσκόπησης Σώματος (Total Body Dermoscopy), χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας Automated

Total Body Mapping (ATBM®).

Η καρδιά του συστήματος είναι μια κάμερα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του δέρματος. Η συσκευή προσφέρει προαιρετικά modules για διαγνώσεις μαλλιών, αισθητικής καθώς και για τη διαχείριση ασθενών με ψωρίαση.

Το σύστημα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο "24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματολογίας" (WCD) στο Μιλάνο (10-15 Ιουνίου 2019).

Μια νέα διάσταση στην ολική δερματοσκόπιση

Το FotoFinder bodystudio ATBM master συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη διάγνωση καρκίνου του δέρματος επιστρατεύοντας ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (50 megapixel σε RAW format), που επιτρέπουν καλύτερη αξιολόγηση των δερματικών βλαβών από τον γιατρό. Επιπλέον, προσφέρει βιντεοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας με μεγέθυνση έως και 400x.

Η τεχνολογία Bodyscan αναγνωρίζει τις αλλοιώσεις του δέρματος και τις κατατάσσει ανάλογα με τη είδος τους. Αυτό επιτρέπει στον γιατρό να εντοπίζει με την πρώτη ματιά άτυπους σπίλους ή αλλοιώσεις, τα οποία διαφέρουν από τα υπόλοιπα. Οι σύγχρονες τεχνολογίες κρυπτογράφησης εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των ασθενών.

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές

"Η FotoFinder είναι πρωτοπόρος στην τεχνητή νοημοσύνη, στον τομέα της διάγνωσης του καρκίνου του δέρματος. Το σύστημα FotoFinder bodystudio ATBM master αξιοποιεί την τεχνολογία αυτή, επιτρέποντας έγκαιρη ανίχνευση κακοήθων δερματικών όγκων που σημαίνει ένα δυνητικά ζωτικό κέρδος χρόνου", εξηγεί ο Kathrin Niemela, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FotoFinder. "Με τη νέα γενιά συστημάτων FotoFinder bodystudio ATBM master, είναι πλέον δυνατή μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης καταγραφή του δέρματος, με διπλάσια ταχύτητα από ό,τι συνέβαινε ως τώρα" Έτσι απλοποιείται και επιταχύνεται σημαντικά η διαχείριση ασθενών υψηλού κινδύνου".

Όλα τα συστήματα FotoFinder κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής της FotoFinder στο Bad Birnbach της Βαυαρίας (Γερμανία).

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρωτοποριακό σύστημα δερμοτοσκόπησης FotoFinder bodystudio ATBM master μπορείτε να βρείτε στο: www.fotofinder.de

Σχετικά με την FotoFinder

Χιλιάδες χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες εμπιστεύονται ήδη τα συστήματα FotoFinder για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του δέρματος με τη χρήση Video Dermoscopy ή Total Body Mapping.

Η FotoFinder έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη συστημάτων απεικόνισης δέρματος και έχει αναπτύξει προϊόντα που σήμερα θεωρούνται βιομηχανικά πρότυπα. Οι opinion leaders διεθνώς υπογραμμίζουν την συμβολή της γερμανικής τεχνολογίας αιχμής στην μάχη του καρκίνου του δέρματος.

Η FotoFinder Systems GmbH απασχολεί σήμερα περίπου 65 άτομα. Ο τόπος παραγωγής βρίσκεται στο Bad Birnbach της Γερμανίας. Θυγατρικές εταιρείες στην Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α., μαζί με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών υποστηρίζουν την παγκόσμια παρουσία της εταιρείας. Η FotoFinder κέρδισε το Βραβείο Εξαγωγών της Βαυαρίας, το βραβείο Red Dot Design και τιμήθηκε ως μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στην Κάτω Βαυαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα