Θα αργήσουν οι εξελίξεις για το γηπεδικό

Υπομονή θα χρειαστεί το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, καθώς οι όποιες εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα μεταφέρονται για μετά τις εκλογές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα κόμματα είναι θετικά στο ενδεχόμενο να στεγαστεί ο Παναθηναϊκός με όλα
του τα τμήματα στην περιοχή του Βοτανικού, όμως για να συμβεί αυτό θα χρειαστούν να γίνουν πρώτα κάποια σημαντικά βήματα. Το πρώτο από αυτά είναι η αλλαγή του συντελεστή δόμησης, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο 1,2. Αυτό ίσως φέρει προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κάτι που θα φέρει περαιτέρω καθυστέρηση.

Η πλευρά του “τριφυλλιού” θέλει να κατασκευαστούν στην περιοχή το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, καθώς επίσης και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Στις σκέψεις του υπάρχει το ενδεχόμενο μείωσης της χωρητικότητας του ποδοσφαιρικού γηπέδου στις 35 χιλιάδες θέσεις, ώστε να υπάρξουν περισσότερα τετραγωνικά μέτρα για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Το “τριφύλλι” περιμένει τόσο τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις βουλευτικές, που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να συζητήσει το θέμα τόσο με τη νέα δημοτική και περιφερειακή αρχή, όσο και με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει.
Keywords
Τυχαία Θέματα