Η Λαίδη και ο Αλήτης επιστρέφουν με live-action κινηματογραφική μεταφορά

La Bella Notte...

H Disney έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι των remakes και αυτή τη φορά επιστρέφει με την live-action κινηματογραφική μεταφορά του "Lady and the Tramp".

Σύμφωνα με το Collider, η αγαπημένη παιδική ταινία του 1995 θα χρησιμοποιήσει πραγματικά σκυλιά για τα γυρίσματά της. Άγνωστο παραμένει βέβαια κατά πόσο τα σκυλιά θα χρησιμοποιηθούν ως βοηθήματα για το CGI ή αν θα τοποθετήσουν ειδικά εφέ στις μουσούδες τους για να φανεί ότι μιλάνε.

Lady and the Tramp

Ο

Charlie Bean θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Andrew Bujalski. Οι Kiersey Clemons ως Darling, Thomas Mann ως Jim Dear, Yvette Nicole Brown ως Aunt Sarah, Adrian Martinez ως Elliot και Arturo Castro ως Marco θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, ενώ θα ακούσουμε τις φωνές των Tessa Thompson ως Lady, Justin Theroux ως Tramp, Ashley Jensen ως Jackie, Benedict Wong ως Bull, Sam Elliott ως Trusty και Janelle Monáe ως Peg.

Η ταινία θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός πλούσιου σπάνιελ με το όνομα Lady και την συνάντησή της με τον αδέσποτο Tramp. Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω την συνδρομητικής υπηρεσίας της Disney, Disney+. Άγνωστο στοιχείο παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας.

Άλλες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney που αναμένουμε να ζωντανέψουν στις οθόνες μας είναι τα "Lion King", "Aladdin", "Mulan" και "Pinocchio". Επίσης, ετοιμάζεται το "Maleficent 2". Για περισσότερα νέα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceO Jordan Peterson ξεκινά τη δική του "Patreon" πλατφόρμαΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 10/12 - 16/12Στις υποψηφιότητες των Βραβείων SAG "Black Panther" και "Infinity War"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα